Elon Musk Gelişmeleriyle Doge Coin (DOGE) Fiyatı Yükselişe Geçti!

Twietter CEO'sunun Elon Musk'ın Twitter yönetim kuruluna atanmasını duyurmasının ardından DogeCoin (Doge) kripto parası yükselişe geçti.

Elon Musk Gelişmeleriyle Doge Coin (DOGE) Fiyatı Yükselişe Geçti!

Twitter CEO’su Parag Agrawal, Tesla CEO’su Elon Musk’ı Twitter’ın yönetim kuruluna atadığını duyurdu. Bu duyurunun ardından DogeCoin (DOGE) fiyatı yükselişe geçti.

Elon Musk, 4 Nisan tarihinde Twitter’ın hisselerinin bir bölümünü satın aldığını duyurmuştu. CEO, Twitter’da 3 milyar doların üzerinde yaklaşık %9,2 hisse satın alarak şirketin en büyük hissedarı haline geldi. Hisseleri satın almasıyla ve Twitter'ın yönetim kuruluna dahil olması haberleri ile son 24 saatte Dogecoin (doge) fiyatı %20 arttı. Son olarak, DOGE fiyatı yazı yazılırken 0.1650 dolardan işlem görmektedir. Kripto para analistlerine göre Dogecoin (doge) fiyatının önümüzdeki süreçte yükseliş trendine devam edeceği öngürülüyor.

Öte yandan bir araştırmaya göre, ABD’de en çok aranan kripto paralar arasındaki meme tokenler hala çok popüler. Dogecoin (doge) kripto uzmanları tarafından yürütülen Google Trends veri analizine göre, New Jersey ve Florida dahil 23 eyalette en çok aranan token olmuş durumda.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /