0,Leary Bitcoin’e 1 Trilyon Dolar Yatırım Yapacak

Kanadalı olup bitcoin piyasasının tanınan isimlerinden olan yatırımcı Kevin O’Leary, varlık fonlarının Bitcoin’e yatırım için, regülasyonların biraz daha belirginleşmesini beklediklerini bildirdiler. 

0,Leary Bitcoin’e 1 Trilyon Dolar Yatırım Yapacak

Bir sosyal platformda katıldığı bir programda kriptolara parmak basan O’Leary, ulusal varlık fonlarının regülasyonları beklediğini söyledi. Kevin: “Elimde bazı spekülatif bilgiler var. Bunu daha önce de söylemiştim. Eğer sabit coin yasası geçerse ve kanunlaşırsa bu durum tüm kripto para sektörünün bir noktada regüle edileceği anlamı taşır. 

Bir endeks danışmanı olarak çalıştığım birçok ulusal varlık fonu, şu ana kadar kripto paralara hiçbir yatırım yapmadı. Onlara yatırım yapıp yapmayacaklarını sorduğumda büyükbaba olan Bitcoin’i istediklerini söylüyorlar. Ama bunun için de regülasyonların netleşmesini bekliyorlar” diye açıklamalarda bulundu. O’Leary aynı zamanda işleyen fondan % beşinden fazla bitcoin almadığını ve bu nedenle Solana, Helium, Ethereum ve Pollen gibi yatırımları olduğunu da belirtti.