TCDD ve DSİ Mülakatsız Memur Alacak-İşte KPSS 2019/1 Tercih Tarihi

Devlet Su İşleri ile TCDD 'ye en az lise mezunu adaylar arasından mülakatsız kamu personeli alımı yapılacak. KPSS tercihleri için tarihler belli oldu. İşte alım yapılacak kadrolar ile tercih tarihleri.

TCDD ve DSİ Mülakatsız Memur Alacak-İşte KPSS 2019/1 Tercih Tarihi

TCDD ve DSİ kamu personeli alımı için geri sayım sona eriyor.

Kamu kurum ve kuruluşlarına en az lise mezunu adaylar arasından memur ataması yapılacak. 2019 yılının ilk memur ataması için geri sayımda son günlere girilirken kamu personeli adayları, hangi kurumların memur alımı yapacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak TCDD ve DSİ 'nin yapacağı memur alımlarının detaylarına yer verdik.

TCDD PERSONEL ALIMI KADROLARI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü, KPSS 2019/1 kapsamında en az lise mezunu adaylar arasından memur ve personel alımı yapacak. KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak memur atamalarında mülakat uygulanmayacak. KPSS 'si yüksek olan adayın ataması yapılacak.

TCDD, KPSS 2019/1 kapsamında lise mezunu adaylar arasından vagon teknisyeni, ön lisans mezunu adaylar arasından Kondoktör Tekniker, Memur, Sürveyan ve Hareket Memuru , Lisans mezunları arasından mühendis, Avukat, Memur, Mütercim, Mimar, İstatistikçi kadrolarına alım yapılacak.

DSİ KAMU PERSONELİ ALIMI KADROLARI

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından , KPSS 2019/1 kapsamında personel alımı için duyuru gelecek. En az ön lisans mezunu adaylar arasından DSİ 'ye KPSS 2019/1 tercihlerinde memur ve mühendis alımı yapılacak.

Memur kadrosuna en az ön lisans mezunu adaylar arasından atama yapılacak, Mühendis kadrolarına da lisans mezunu adaylar arasından personel ataması yapılacak.

KPSS TERCİHLERİNİ BEKLEYENLER BU SAYFADA

KPSS tercihini bekleyen diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

KPSS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

KPSS 2019/1 tercihleri 9 ile 18 Temmuz tarihleri arasında alınacak.

KPSS TERCİH KILAVUZU GELDİĞİ AN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN