Sağlık Bakanlığı KPSS 2020/4 Tercih Sonuçları Açıklanıyor

KPSS 2020/4 tercih sonuçları için meraklı bekleyiş sona eriyor. En az lise mezunu 8 bin 844 kamu personeli ataması yapılacak. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Sağlık Bakanlığı KPSS 2020/4 Tercih Sonuçları Açıklanıyor

KPSS 2020/4 tercih sonuçları açıklanıyor.

Sağlık Bakanlığı 2020 yılı ilk merkezi atama tercihleri geçtiğimiz hafta alındı. Şubat ayının ikinci haftası yayımlanan duyuru sonrası 14 Şubat 2020 günü tercih işlemleri başladı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından alınan tercihler için başvurular 20 Şubat 2020 günü sona erdi. Tercih ücreti yatırma işlemleri ise 21 Şubat 2020 günü sona erdi.

Tercih işlemlerinin sona ermesinin ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. Tercih yapan on binlerce aday , tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını , kadrolar için KPSS taban puanının kaça kadar düşeceğini araştırmaya başladı. 

8 BİN 844 PERSONEL ATAMASI YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı 81 şehirde bulunan hastaneler, sağlık evleri ile diğer sağlık kuruluşlarına 8 bin 844 kamu personeli ataması yapacak. Atama için kadro dağılımı şu şekilde:

TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

Geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı KPSS Tercih sonuçları , tercih işlemlerinin sona ermesinden 1 hafta sonra açıklanmıştı. KPSS 2020/4 tercihleri 20 Şubat'ta, tercih ücreti yatırma işlemi ise 21 Şubat 'ta sona erdi. Bu tarihler ve geçtiğimiz yıl açıklanan sonuçlara göre bakacak olursak ÖSYM 'nin tercih sonuçlarını 28 Şubat 2020 günlerinde açıklaması bekleniyor.

Konu ile ilgili henüz resmi açıklama gelmedi , ancak sonuçların 28 Şubat 2020 Cuma günü açıklanması bekleniyor.

Peki siz hangi kadroya kaç KPSS ile başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir , kadın erkek diğer sağlıkçılarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN