ÖSYM Duyurdu: İşte KPSS Ön Lisans Geç Başvuru Tarihi ve Ücreti

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada 2002 yılı KPSS ön lisans oturumu geç başvurularının alınacağı tarihe ve geç başvuru ücretine yer verildi.

ÖSYM Duyurdu: İşte KPSS Ön Lisans Geç Başvuru Tarihi ve Ücreti

ÖSYM duyurdu:Ç İşte KPSS ön lisans geç başvuru tarihi.

1 milyona yakın ön lisans mezunu adayın katılımı ile gerçekleşen KPSS ön lisans sınavı için başvurularda son saatlere girildi. Başvurular ais.osym.gov.tr adresi üzerinden 2 Eylül 2020 saat 23.59 'a kadar alınacak.

ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden başvurusunu 2 Eylül 23.59 'a kadar yapan adaylar, 3 Eylül 2020 günü saat 23.59 'a kadar sınav ücreti olan 80 TL 'yi anlaşmalı bankalara yatıracak.

EN ÇOK KARŞILAŞILAN SORUN: FOTOĞRAF

KPSS başvurusu yapmak isteyen adaylar , en çok fotoğraf hatası ile karşılaştı. Geçerli fotoğrafı olmayan adaylar için bu sene bir değişiklik ve kolaylık yapıldı ve kimlik bilgi sisteminden fotoğrafın aday tarafından ÖSYM sayfasındaki fotoğrafla güncellenebileceğine yer verildi.

Ancak birçok adayın kimlik sistemine fotoğrafının yüklenmediği bu nedenle adayların ÖSYM başvuru merkezlerine gitmesi gerekiyor. 

Adaylar ise son güne başvurusunu bırakınca müracaatını yapamadı.

GEÇ BAŞVURU DUYURUSU GELDİ

ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasında , başvuru süresi içinde müracaatını yapamayanlar için geç başvuruların alınacağına yer verildi. KPSS ön lisansa başvuru yapamayanlar için başvuru ekranının 10-11 Eylül 2020 günü yeniden açılacağına yer verildi.

Başvurular 10-11 Eylül günlerinde alınacak.

GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ

İlana süresi içinde yapamayan ve geç başvurusu yapacak adaylar , 120 TL başvuru ücreti yatıracak. 

GEÇ BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN