ÖSYM'den 2020 KPSS Başvuru Duyurusu

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda Lisans KPSS'ye başvuru süresi içinde müracaat edemeyenler için geç başvuruların alınacağı tarihe yer verildi.

ÖSYM'den 2020 KPSS Başvuru Duyurusu

Lisans KPSS geç başvuru tarihleri.

2020 yılı lisans KPSS başvurusu 30 Haziran-13 Temmuz 2020 tarihleri arasında alınmıştı. Başvuruların önceki gün sona ermesi sonrası KPSS 'ye başvuru yapamayan adaylar başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağını , geç başvuruların ne zaman alınacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda 2020 yılı lisans KPSS geç başvuru tarihlerine yer verdik.

SINAV TARİHLERİ

2020 yılı lisans KPSS tarihleri şu şekilde:

GEÇ BAŞVURU TARİHİ

2020 yılı lisans KPSS'ye başvuru süresi içinde müracaat edemeyenler için 22 ile 23 Temmuz tarihleri arasında geç başvurular alınacak.  ÖSYM tarafından yayımlanan geç başvuru duyurusunda "GEÇ BAŞVURU GÜNLERİ (KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT) : 22-23 Temmuz 2020 (Geç Başvuru Günlerinde yapılan başvurularda sınav ücreti, %50 artırımlı olarak 22-23 Temmuz 2020 tarihlerinde ödenir.)" denildi.

GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ

Geç başvurularda ÖSYM , normal zamandaki başvuru ücretinin 1,5 katı kadar ücret alır. 

Başvuru ücreti de 22-23 Temmuz tarihlerinde ÖSYM 'nin internet sayfasında eİŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından yatırılacak.

GEÇ BAŞVURULAR BAŞLADIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN