ÖSYM Açıkladı: İşte 2020 Lise KPSS Geç Başvuru Tarihi ve Ücreti

2020 Lise KPSS geç başvuru tarihi ve başvuru ücreti hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamanın detayları ve Kamu Personeli Seçme Sınavı lise geç başvuru tarihi ve detayları yazımızda.

ÖSYM Açıkladı: İşte 2020 Lise KPSS Geç Başvuru Tarihi ve Ücreti

ÖSYM 'den son dakika açıklaması: İşte lise KPSS geç başvuru tarihi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda , 2020 yılı ortaöğretim KPSS başvurularının 30 Eylül günü sona erdiği , başvuru ücreti yatırma işlemlerinin ise 1 Ekim 2020 Perşembe günü sona erdiğine yer verildi. 

Başvuruların sona  ermesi sonrası kamubulteni.com 'a mesaj atan adaylar, lise KPSS geç başvurularının ne zaman başlayacağını sordu. Biz de Kamubulteni.com olarak bu yazımızda lise/ortaöğretim KPSS geç başvuru tarihlerine bu haberimizde yer verdik. 

BAŞVURU YAPAMAYANLAR

ORtöğretim / lise KPSS 'ye başvuru süresinde müracaat edemeyen , başvuru süresini kaçıran, başvuru yaptığı halde ücreti yatırmayı unutan adaylar için geç başşvurular alınacak.

GEÇ BAŞVURU TARİHİ

Lise mezunu olan ve kamu personeli alımlarına başvuru yapmak için gerekli puanı alma adına sınava girecek adaylar , 8-9 Ekim 2020 tarihlerinde geç başvurularını yapacak.

Geç başvurular ais.osym.gov.tr adresi üzerinden alınacak. Başvurusunu yapan adaylar , ücreti yatıracak.

BAŞVURU ÜCRETİ BELLİ OLDU

ÖSYM Başkanlığı , geç başvurularda , normal başvuru ücretinin 1 buçuk katını alıyor. KPSS lise başvurusunda ilk başvuru ücreti 80 TL 'ydi. Geç başvurularda ise başvuru ücreti 120 TL olacak.

GEÇ BAŞVURU BAŞLADIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN