Lise ve Ön Lisans KPSS Ne Zaman? Başvuru Ne Zaman?

Lise ve ön lisans mezunlarının gireceği Kamu Personeli Seçme Sınavı ne zaman? Lise ve ön lisans KPSS için başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

Lise ve Ön Lisans KPSS Ne Zaman? Başvuru Ne Zaman?

KPSS lise ve ön lisans başvuruları ne zaman?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 2019 yılında KPSS A grubu ile Öğretmenlik sınavlarını yapacak. Lisans mezunu yüz binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşecek sınavın başvurulaırr 3 ile 15 Mayıs 2019 tarihleri arasında alınacak. 

A grubu ve öğretmenlik sınavları başvurularının alınacak olması sonrası lise ve ön lisans mezunu adaylar , KPSS 'nin ne zaman yapılacağını, 2019 yılında lise ve ön lisans KPSS 'nin yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. 

2018 YILINDA YAPILDI

Lise ve ön lisans mezunu adaylar  2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı 'na başvuru yapmıştı. lise ve ön lisans mezunları için Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2 yılda bir yapılmaktadır. 

2020 YILINDA YAPILACAK

Lise ve ön lisans mezunlarına yönelik yapılacak KPSS 2020 yılında gerçekleştirilecek. 2020 yılında yapılacak KPSS için başvurular önümüzdeki yılın ortalarında alınacak ve sınavlar Ekim-Kasım aylarında yapılacak.

LİSE VE ÖN LİSANS KPSS BAŞVURULARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK ve KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ  İÇİN TIKLA

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN