KPSS Soru ve Cevapları Yayımlanıyor (Genel Kültür Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi)

2020 yılı KPSS Lisans oturumlarının soru ve cevapları bugün yayımlanacak. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün konu ile ilgili bir açıklamada bulundu.

KPSS Soru ve Cevapları Yayımlanıyor (Genel Kültür Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi)

KPSS soru ve cevapları yayımlanıyor.

KPSS lisans oturumları yapıldı ve sadece ÖABT oturumu kaldı. ÖATB ise , öğretmenlik bölümlerinden mezun olan adayların katılımı ile 20 Eylül 2020 günü gerçekleştirilecek. Genel Yetenek Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ve Alan Bilgisi sınavlarının yapılmasının ardındna sınavlara giren adaylar, soru ile cevapların ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladı.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN  AÇIKLANACAK?

2020 yılı KPSS lisans sınavının sonuçları 22 Ekim 2020 günü açıklanacak. 

LİSE KPSS BAŞVURUSU BAŞLIYOR

2020 KPSS Lise/Ortaöğretim başvuruları 15 Eylül 2020 günü başlıyor. 

ÖSYM AÇIKLADI

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 2020 yılı KPSS Lisans oturumlarının şimdiye kadarki yapılan sınavlarının soru ve cevaplarının 14 Eylül 2020 günü açıklanacağına yer verildi.

ÖSYM 'den gelen duyuru şu şekildeydi:

"Değerli KPSS Adaylarımız, Geçtiğimiz hafta sonu uyguladığımız KPSS Lisans Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları sorularını ve cevap anahtarını 12-13 Eylül tarihlerinde yapılacak KPSS Alan Bilgisi oturumları ile birlikte 14 Eylül Pazartesi günü yayımlayacağız."

SINAV SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANIYOR

ÖSYM, bugün gün içinde KPSS Lisans Genel Kültür, Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ve Alan Bilgisi soru ve cevaplarını erişime açacak. Sınav soru ve cevapları açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN