KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklanıyor... Saat Kaçta Açıklanacak?

2020 ön lisans KPSS için geri sayımda sona gelindi. Sınav sonuçları için geri sayımda sona gelinirken adaylar sonuçların saat kaçta açıklanacağını araştırmaya başladı.

KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklanıyor... Saat Kaçta Açıklanacak?

KPSS ön lisans sonuçları açıklanıyor.

2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı ön lisans oturumu 25 Ekim'de yapıldı. Pazar günü yapılan KPSS ön lisans sınavının ardından yüz binlerce aday sınavın sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın yapıtğı açıklamada sınav sonucunun 26 Kasım 2020 günü açıklanacağına yer verildi. Sınav sonucunu bekleyen adaylar sonuçların 26 Kasım günü saat kaçta açıklanacağını , sonuçlara hangi sayfadan ulaşabileceklerini araştırmaya başladı. 

SONUÇ SAYFASI

KPSS ön lisans oturumu için sonuçlar 26 Kasım 2020 günü açıklanacak. Sonuçların açıklanacağı saat henüz belli değil. Ancak sonuçların saat 14.00 - 16.00 gibi açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçları Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet adresi Sonuç Açıklama Sistemi üzeirnden duyurulacak ve sonuçlara sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden öğrenilebilecek. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN