KPSS Lise/Ortaöğretim Sınav Giriş Yerleri Belli Oluyor (Ais osym)

2020 yılı ortaöğretim lise KPSS oturumu için kısa süre kaldı. 22 Kasım'da yapılacak sınav için geri sayımda sona gelinirken sınav giriş yerlerinin açıklanması bekleniyor.

KPSS Lise/Ortaöğretim Sınav Giriş Yerleri Belli Oluyor (Ais osym)

KPSS giriş yerleri açıklanıyor.

Yüz binlerce adayın katılımı ile 2020 yılında ortaöğreitm/lise sınavı gerçekleştirilecek. Memur olmak isteyen lise mezunu adayların katılı mıe ile gerçekleşecek sınav için giriş yerleri bekleniyor.

SINAV NE ZAMAN? KAÇ DAKİKA?

Sınav 22 Kasım 2020 günü Türkiye genelindeki sınav merkezlerinde tek oturum şeklinde yapılacak. KPSS ortaöğretim sınavında öğrencilere Genel Yetenek Testinden 60, Genel Kültür Testinden 60 olmak üzere toplamda 120 soru soruluyor. 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı ortaöğretim sınavı Ortaöğretim otrumu 130 dakika olacak. Adaylar saat 10.00'dan sonra sınav salonlarına alınmayacak. Sınav 10.15'te başlayacak ve 12.25'te sona erecek. 

SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANIYOR

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, merkezi sınavların giriş yerlerini her sınavdan 10-11 gün önce açıklar. 22 Kasım'da yapılacak lise KPSS için sınav giriş yerlerinin 11 Kasım'da, en geç 12 Kasım'da açıklanması bekleniyor. Sınav giriş yerlerine ais.osym.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabilecek. Giriş yerleri açıklandığında haberdar olmak için TIKLAYIN