KPSS ile En Çok Atamanın Yapılacağı 7 Şehir Açıklandı

Haziran ayında yapılacak 12 bin sağlık personeli alımında en çok alımın yapılacağı şehirler açıklandı. İşte en çok alımın yapılacağı şehirler ve alım sayısı.

KPSS ile En Çok Atamanın Yapılacağı 7 Şehir Açıklandı

12 bin sağlık personeli alımında en çok alımın yapılacağı şehirler açıklandı.

Memurlar .net 'te yer alan son dakika haberinde ,  Haziran ayında yapılacak 12 bin sağlık personeli alımında en çok atamanın yapılacağı şehirlere ve bu şehirlere yapılacak personel alımı sayısına yer verildi. 

MÜLAKATSIZ ATAMA

Geçtiğimiz gün bir çaıklama yapan ünlü sanatçı Haluk Levent, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmede mülakat meselesini sorduğunu ve atamada mülakatların uygulanmayacağını söyledi. 

İLK ATAMA HAZİRAN AYINDA

Geçtiğimiz gün açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan , 2019 yılı içinde 29 bin 689 sağlık persneli atamasının yapılacağını , Haziran ayında yapılacak ilk atama ile 12 bin sağlık personeli atamasının yapılacağını söyledi.

EN ÇOK ALIM ANKARA, İSTANBUL VE BURSA 'YA

Haziran ayında yayımlanacak KPSS tercih kılavuzu ile 12 bin atama için tercihler alınacak. Alınacak tercihlerle birlikte Ankara 'şehrine , çoğu şehir hastanesinde istihdam etmek üzere toplamda 2 bin 174 sağlık personeli alımı yapılacak. Bu alımda 1000 'den fazla hemşire Ankara Bilekent Şehir Hastanesi 'nde istihdam edilecek. 

İstanbul 'a ise KPSS tercihleri ile bin 231 sağlık personeli alımı yapılacak. Yine bir diğer şehir hastanesinin açıldığı ve faaliyete girdiği Bursa 'ya 733 sağlık personeli alımı yapılacak. Gaziantep şehrinde ise hastanelere 418 yeni personel alımı yapılacak. 

Bu şehirlerin yanı sıra Kayseri 'ye 363 , Adana 'ya 349 ve Konya 'ya 346 sağlık personeli alımı yapılacak.

Atama bekleyen kadın-erkek diğer sağlıkçılarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN