KPSS B Grubu Her Sene Yapılsın Teklifinde Flaş Gelişme (Ortaöğretim, Ön Lisans, Lisans KPSS Her Yıl Yapılacak mı?)

KPSS B grubu sınavları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Sınav her sene yapılsın teklifinde kritik bir açıklama geldi.

KPSS B Grubu Her Sene Yapılsın Teklifinde Flaş Gelişme (Ortaöğretim, Ön Lisans, Lisans KPSS Her Yıl Yapılacak mı?)

Son dakika : KPSS sınavı her sene yapılsın teklifinde flaş gelişme.

KPSS B Grubu sınavları her sene yapılsın teklifinin TBMM'ye geldiği belirtilmişti. Bu konuyu geçtiğimiz gün kamubulteni.com olarak takipçilerimize aktarmıştık. Konu ile ilgili son dakika haberi geldi. KPSS ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yazımızda.

ZAMAN ALACAK

KPSS B Grubu sınavları ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesinde , sınavların her sene yapılması teklifinin mecliste olduğuna yer verildi. Edinilen bilgilere göre söz konusu teklifin olduğu ancak yakın zamanda bu teklifin yasalaşmasının zor olduğuna yer verildi. Aras Ali Altıntaş yaptığı açıklamada, "Sağlık Profesyonelleri Platformu Başkanı Aras Ali Altıntaş yaptığı açıklamada "KPSS sınavlarının her yıl yapılmasıyla ilgili tasarının detaylarını öğrenmek için gün boyu milletvekillerimiz ile görüşmeler sağlamaya çalıştık. MHP Milletvekili değerli hocamız Sefer Aycan, 'Bu konu Milli Eğitim Komisyonunda görüşüldü ise bile şu an bütçe görüşmeleri ve gündem yoğunluğu nedeniyle hayata geçmesi mümkün olmadığını komisyonca onaylanması, genel kurula gelmesi, kabulü yasakalşması gibi süreçlerin bir hayli zaman alacağını' belirtti. Kendisinin farklı komisyonda olması sebebi ile konudan haberi olmadığını da dile getirdi. Diğer milletvekillerimiz ile de konuyu görüşme şansımız oldukça sizleri bilgilendireceğim. Geçtiğimiz günlerde verilen soru önergesinde de durumun DPB ve ÖSYM tarafından değerlendirilip müşterek kararlar alındığı cevabı Ziya Selçuk tarafından verilmişti. Gündemde böyle bir şey var ama anladığımız kadaroyula yaın tarihte hayata geçmesi mümkün değil. Bu nedenle konunun takipçisi olup sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz" dedi. 

Sizce KPSS her sene yapılmalı mı? Anket için  TIKLAYIN

KPSS AÇIKLAMASI GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN