KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Soru Cevapları Yayımlandı

2019 yılı KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavlarının soru ve cevapları yayımlandı. İşte 2019 KPSS soru ve cevap kitapçıkları.

KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Soru Cevapları Yayımlandı

Son dakika: KPSS soru ve cevapları yayımlandı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2019 yılı KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavlarının soru ve cevaplarının erişime açıldığına yer verildi. 

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuru şu şekilde;

2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı Alan Bilgisi Oturumları Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde uygulanan 2019-KPSS  A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı Alan Bilgisi Testlerinin (Kamu Yönetim, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe, İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları (her test için % 10) ile Cevap Anahtarları aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 23 Temmuz 2019 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum (Cumartesi Sabah)

Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum (Cumartesi Öğleden Sonra)

Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum (Pazar Sabah)

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA