KPSS 2021 Memurluk Tercih Tarihleri Açıklandı: İşte Mülakatsız Memur Alımı Tarihi

Son dakika haberi: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bir son dakika açıklamasında bulundu ve 2021 KPSS tercih tarihlerini duyurdu.

KPSS 2021 Memurluk Tercih Tarihleri Açıklandı: İşte Mülakatsız Memur Alımı Tarihi

SON DKAİKA: KPSS TERCİH TARİHLERİ BELLİ OLDU.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bir son dakika açıklamasında bulundu ve bu yıl yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) merkezi yerleştirme takvimine dair açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, "Adaylar, KPSS-2021/1 Merkezi Yerleştirmeleri için 1-8 Temmuz, KPSS-2021/2 Merkezi Yerleştirmeleri için 22-29 Aralık tarihleri arasında tercih yapabilecek." dedi.

Bakan Selçuk, KPSS Merkezi Yerleştirme işlemlerinin "Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde yürütüldüğünü ifade etti.

Bu kapsamda, kamu kurumları yerleştirme taleplerini ilk yerleştirme için 5 Nisan-28 Mayıs, ikinci yerleştirme için 4 Ekim-19 Kasım tarihleri arasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Kamu e-Uygulama sistemi üzerinden bildirebilecek. Aday tercihleri de ÖSYM tarafından 1-8 Temmuz ve 22-29 Aralık tarihleri arasında alınacak.

HANGİ KPSS İLE YERLEŞTİRME OLACAK?

KPSS 2020/1 VE 2021/2 ile kamuya 2020 KPSS 'den alınan puanla memur alınacak. Siz hangi bölümden atama bekliyorsunuz? Yorum kısmı aşağıda.

Kadın erkek ilana başvuru yapacaklarla bilgi alış verişi için  TIKLAYIN