İşte Türkiye Geneli En Az Ortaöğretim Mezunu Memur Atama Tarihi (KPSS 2020/2 Tercih Tarihi Robotu)

KPSS sonucunun açıklanmasının ardından en az ortaöğretim/lise mezunu adaylar arasından Türkiye geneli memur atama tarihleri merak ediliyordu. Biz de kamu bülteni olarak bu yazımızda detaylara yer verdik.

İşte Türkiye Geneli En Az Ortaöğretim Mezunu Memur Atama Tarihi (KPSS 2020/2 Tercih Tarihi Robotu)

İşte KPSS tercih tarihi.

Lisans KPSS sonuçları geçtiğimiz ay açıklanmıştı. Lisans sınav sonucunun ardından Ön lisans KPSS yapıldı ve bu sınavın da sonucu dün açıklandı. Önceki gün KPSS Ön Lisans sonucunun açıklanmasının ardından milyonlarca lisans ve ön lisans mezunu aday, KPSS tercihleri ile mülakatsız memur atamasının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

LİSE KPSS YAPILDI

Lisans ve ön lisans KPSS 'nin ardındna 22 Kasım günü lise KPSS yapıldı. Pazar günü yapılan lise KPSS 'nin sonucu 24 Aralık 2020 günü açıklanacak. 

KPSS TERCİHLERİ LİSE KPSS SONUCUNDAN SONRA

2020 yılının ikinci merkezi atama ile memur alımı tercihleri lise KPSS'nin sonuçlarının açıklanmasından sonra olacak. KPSS 2020/2 tercihleri 30 Aralık günü başlayacak. 

TÜRKİYE GENELİ ALIM OLACAK

KPSS tercihleri ile Türkiye geneli memur alımı yapılacak. 

HANGİ KADROLARA ALIM BEKLENİYOR

Önceki KPSS tercihlerinde aşağıdaki kadrolara kamu personeli ataması yapıldı:

2020/2 tercihlerinde de yukarıdaki kadrolara alım yapılması bekleniyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından atama beklediğiniz bölümü yazabilirsiniz.

KPSS TERCİH KILAVUZU VE ROBOTU YAYIMLANINCA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN