Astsubay-Polis ve Adliye ile CTE Kamu Personeli Alımında KPSS Şartı İçin Flaş Gelişme

Kulislerden POMEM , astsubay ve Adalet Bakanlığı ile CTE memur alımlarında KPSS puan şartının düşürülmesi için flaş bir kulis bilgisi geldi. İşte KPSS puan şartı hakkındaki son bilgiler.

Astsubay-Polis ve Adliye ile CTE Kamu Personeli Alımında KPSS Şartı İçin Flaş Gelişme

KPSS puan şartının düşürülmesi için flaş gelişme !

AK Partili vekillerle yakınlığı bilinen Murat Polat, kaleme aldığı son yazısında polis, astsubay ve memur alımlarında KPSS puan şartının düşürülmesi için bir çalışmanın olduğunu söyledi. Polat kaleme aldığı yazısında birçok memur alımında KPSS puan şartının 70 ve 60 olduğunu , işsizliğin en büyük nedenlerinden birinin bu olduğunu yazdı. 

Polis, astsubay ve memur alımlarında KPSS şartının düşürülmesinin ardından işsizlik rakamlarının düşebileceğini söyleyen Murat Polat, AK Parti Milletvekillerinin bu konuda bir çalışma başlattığını söyledi. 

Polat yazısında şu ifadeleri kullandı:

"İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere hemen hemen bütün kurumlarda memur alımlarında en az KPSS puanı 70 istiyor.

Bazı gençler KPSS’den 70 puan alamayınca boşta geziyor ve işsizliğin artışına neden oluyor.

Yüz binlerce vatandaş İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan  Polis ve Astsubay alımında KPSS puanlarının 70 değil de 60 puana düşürülmesini istiyor.

AK PARTİLİ VEKİLLER DURUMU ERDOĞAN 'A İLETECEK

Ak Parti milletvekilleri de KPSS puanlarından şikayetçi.

Ak Parti milletvekilleri kendi bölgelerinde en çok bu sorunlarla karşılaştığını söylüyor.

Devlet Personel Başkanlığının KPSS puanları ile ilgili bir çalışma yapmasını isteyen Ak Parti milletvekilleri bu sıkıntıları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceklerini söyledi.

Bazı milletvekilleri şu an ülkemizde en büyük sorunun işsizlik olduğunu ve bununda KPSS puanlarının düşürülerek yapılmasını istediler.

Yüz binlerce genç özel dersanelere giderek KPSS’ye çalışıyor ancak ekonomik sorunlar yüzünden dersanelerin paralarını ödeyemediği için kayıtlarını dondurup yarıda bırakıyorlar.

Ülkemizde bu gün nereden bakarsanız bakın milyonlarca gencimiz boşta geziyor.

Memur-polis alımlarını kaçırmak istemiyorsanız TIKLAYIN

GENÇLER BAKAN SOYLU 'DAN MÜJDE BEKLİYOR

Özellikle Polis ve diğer devlet memurluğunda alımlar için KPSS puanlarının düşmesi yüz binlerce gencin hayalini gerçekleştirmiş olur.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Devlet Personel Başkanlığının KPSS puanları ile ilgili gençlere müjde vermesi gerekir."

ADALET BAKANLIĞI VE CTE MEMUR ALIMI

Adalet Bakanlığı ile CTE personel alımında da KPSS 70 şartı var. Bu şartın düşürülmesi için de AK Partili vekillerin Erdoğan 'a talep ileteceği öğrenildi. 

KPSS PUANINI DÜŞÜRMEK TEK ÇÖZÜM OLMAZ

Murat Polat, yazısında KPSS puan şartının düşürülmesinin , işsizlik rakamlarına etki edebileceğini söyledi. Ancak zaten bu KPSS barajına rağmen alımlara rekor sayıda başvuru olmaktadır. KPSS puan şartının düşürülmesi tek çözüm olmaz. KPSS puan şartının düşürülmesi ile birlikte alım sayılarının arttırılması da gerekmektedir.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından KPSS şartının düşürülmesi hakkındaki taleplerinizi yazabilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN