22 Kasım KPSS Ortaöğretim Zor muydu, Kolay Mıydı? KPSS Ortaöğretim Sınav Yorumları...  

22 Kasım Ortaöğretim Sınav Heyecanı sona erdi. Sınava giren adayların büyük çoğunluğu sınavla ilgili yorumlarında özellikle koronavirüs gölgesinde geçen sınav nedeniyle zorlandıklarını, hali hazırda pandemi gerginliğinde olduklarını üstüne bir de geleceklerini etkileyecek sınava girdikleri için sınavda zorlandıklarını belirtirken, Koronavirüs gölgesinde geçen 22 Kasım KPSS Ortaöğretim Sınavında adaylardan bazıları ise sınavın kolay olduğunu belirtti.

22 Kasım KPSS Ortaöğretim Zor muydu, Kolay Mıydı? KPSS Ortaöğretim Sınav Yorumları...  

Saat 10.15'de başlayan ve 130 dakika süren KPSS Ortaöğretim'de adaylara Genel Yetenek ve Genel Kültür'den sorular sorulurken, HES kodu zorunluluğu ile sınavlara alınanların yanı sıra koronavirüs temaslısı ya da hastası olanlar için ise ayrı salonlar tutuldu. 
KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

Adaylar, burada izole şekilde sınavlarını tamamladılar. ÖSYM'nin resmi sayfasındaki bilgilendirmeye göre ilgili sınava ait sonuçlar, sonuc.osym.gov.tr adresinden 24 Aralık 2020 tarihinde ilan edilecek.

Adaylar, sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleriyle sınav sonuçlarına erişim sağlayabilecekler. Sınavla ilgili tüm gelişmelerin ÖSYM'den takip edilebileceğine dikkat çeken ÖSYM yetkilileri, sınav soruları ve cevap anahtarlarının da kısa süre içerisinde yayınlanacağını belirtti.

KPSS LİSANS VE ÖNLİSANS HANGİ TARİHLERDE UYGULANMIŞTI?

KPSS Ortaöğretim için başvurular 15-30 Eylül tarihleri arasında ais.osym.gov.tr adresinden alınmış, ilgili tarihlerde herhangi bir sebeple başvuru yapamayan adayların başvuruları ise 8-9 Ekim tarihlerinde Geç Başvuru ücreti alınarak alınmıştı.  KPSS heyecanında Ön lisans 25 Ekim'de uygulanmış, Lisans Gy-Gk ise 6 Eylül'de uygulanmıştı. KPSS Lisans Alan bilgisi için adaylar 12-13 Eylül tarihlerinde ter dökmüştü.

İŞTE BAZI ADAYLARIN SINAV SONRASI KPSS YORUMLARI: