2020 KPSS Ortaöğretim/Lise ve KPSS Önlisans Sınav ve Başvuru Tarihleri

2020 Yılı Ortaöğretim KPSS için sınav tarihleri ve başvuru tarihleri netleşti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın 2020 yılında uygulayacağı Kamu Personeli Seçme Sınavına ortaöğretim düzeyinden başvurmak isteyen adaylar sınav başvuru ve sınav tarihlerini araştırmaya başlamıştı. ÖSYM'nin sınav takvimine göre ilgili sınavın başvuru, geç başvuru ve sınav tarihlerinin yanı sıra hangi tarihte sınav sonuçlarının açıklanacağı da netleşti. Sayısı milyonları bulan ortaöğretim mezunları kamu

2020 KPSS Ortaöğretim/Lise ve KPSS Önlisans Sınav ve Başvuru Tarihleri

2020 KPSS Ortaöğretim ve KPSS Önlisans Sınav ve Başvuru Tarihleri

Memurluğa girişte ilk adım olarak görülen KPSS'ye girmek isteyen adaylar 2020 yılı yılında iyi bir puan elde ederek devlet memuru olmak istiyor. Peki sınav ve sınav başvuru tarihleri belli oldu mu?

2020 yılı ÖSYM Sınav takvimine göre KPSS ORtaöğretim için başvuru işlemleri Ağustos ayında gerçekleşecek. ÖSYM'nin bilgilendirmesine göre 2020 KPSS Ortaöğretim için başvuru işlemleri 21 Ağustos'ta başlayacak 7 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek. İlgili tarihlerde başvurusunu herhangi bir gerekçeyle tamamlayamayan adaylar için geç başvuru sayfası 22 Eylül'de açılacak ve 23 Eylül'e kadar ais.osym.gov.tr adresinden başvurular kabul edilecek.

ÖSYM'nin takvimine göre 2020 yılı KPSS Ortaöğretim için belirlenen sınav tarihi ise 8 Kasım 2020 oldu. Adaylar sınav sonuçlarına 8 Aralık 2020 tarihinde sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleriyle erişim sağlayabilecekler.  Önlisans için Başvurular da Netleşti KPSS'ye ön lisans düzeyinden girecek adaylar 12 Ağustos ile 25 Ağustos 2020 tarihleri arasında ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. Sınav 18 Ekim'de uygulanacak, 12 Kasım'da sonuçlar ÖSYM tarafından açıklanacak. 

YENİ MEMUR ALIMI DUYURULARI , KPSS ŞARTSIZ ALIMLAR VE DAHA FAZLASINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATILMA İSTEĞİNİ GÖNDER.