2020 KPSS Önlisans Sınav Tarihi ve Sınav Geç Başvuru Tarihi

2020 KPSS Ön lisans sınav tarihi için geri sayım sona ererken, kpss önlisans için sınav başvuru tarihlerinde herhangi bir gerekçeyle işlemlerini yapamayan adaylar için ÖSYM'nin KPSS önlisans genç başvuru tarihi de netleşmiş durumda. 

2020 KPSS Önlisans Sınav Tarihi ve Sınav Geç Başvuru Tarihi

KPSS LİSANS HEYECANI BUGÜN BAŞLADI, ÖN LİSANS İÇİN GERİ SAYIM SONA ERİYOR

ÖSYM Tarafından Açıklandı Kamu Personeli Seçme Sınavı'na lisans düzeyinden giren adaylar bugün gerçekleşecek iki oturum için ter dökerken, KPSS'ye ön lisans düzeyinden girecek adaylar için de geç başvuru süreci 10 Eylül 2020 tarihinde ÖSYM'nin resmi sayfasından başlayacak. KPSS Ön lisans için zamanında herhangi bir gerekçe ile başvuru işlemlerini tamamlayamayan adaylar için ÖSYM'nin bir kaç senedir uygulamaya koyduğu geç başvuru sayesinde başvuru imkanı getirildi. 

ÖSYM'NİN KPSS ÖN LİSANS İÇİN BELİRLEDİĞİ GEÇ BAŞVURU TARİHİ 
Geç başvuru imkanı ile daha önce ilan edilen başvuru tarihlerinde herhangi bir sebeple başvuru yapamayan adaylar bir gün içerisinde geç başvuru ücretini de ödeyerek işlemlerini tamamlayabiliyor ve bu sayede ilgili sınava girme imkanına sahip oluyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans için 21 Ağustos ile 2 Eylül 2020 tarihlerinde başvuru yapamayan adaylar, 10 Eylül 2020 tarihinde ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresi üzerinden 11 Eylül 23.59'a kadar başvuru işlemlerini tamamlayabilecekler. KPSS Ön lisans sınavı ise ÖSYM'nin sınav takvimine göre 25 Ekim'de saat 10.15'te başlayacak.