Türk Hava Yollarına Tecrübeli-Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacak (2019 THY Personel Alımları)

Türk Hava Yolları perosnel sayısını arttırmayı sürdürüyor. Yeni havalimanına geçişle birlikte 1000'in üzerinde yeni personel alımı yapılacağını açıklayan THY, bu alımların kabin ekibi , tekniker, teknisyen, pilot poziyonları için yapılacağını bildirmişti. Türk Hava Yolları'nın personel alım duyuruları kariyer sayfasından takip edilebiliyor. THY'nin personel ilanlarını yayımladığı sayfada an itibariyle, simülatör uçuş öğretmeni, tecrübesiz 2. pilot adayı alımı, kaptan pilot alımı gibi unvanlar

Türk Hava Yollarına Tecrübeli-Tecrübesiz Personel Alımı Yapılacak (2019 THY Personel Alımları)

THY PERSONEL ALIMLARINI ARTTIRIYOR

Türk Hava Yolları perosnel sayısını arttırmayı sürdürüyor. Yeni havalimanına geçişle birlikte 1000'in üzerinde yeni personel alımı yapılacağını açıklayan THY, bu alımların kabin ekibi , tekniker, teknisyen, pilot poziyonları için yapılacağını bildirmişti. Türk Hava Yolları'nın personel alım duyuruları kariyer sayfasından takip edilebiliyor. THY'nin personel ilanlarını yayımladığı sayfada an itibariyle, simülatör uçuş öğretmeni, tecrübesiz 2. pilot adayı alımı, kaptan pilot alımı gibi unvanlarda ilan yayımlandı. Yakın tarihte kabin memuru alımları, tekniker, teknisyen, mühendis alımlarına yönelikte yeni ilanların yayımlanması bekleniyor.

THY personel alımları için açık pozisyonlar https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar adresinden takip edilebiliyor. Adaylar burada cv doldurarak başvuru işlemlerini internet üzerinden kolaylıkla tamamlayabiliyor. Yakın en az lise mezunu kabin memuru alımı duyuruları yayımlanacak. Kabin memuru alımlarıyla ilgili geçtiğimiz günlerde THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "THY bünyesinde 11 bin kabin memuru ile size hizmet ediyoruz. Kabin ekibimizin hepsi İngilizce biliyor.1193'ü İngilizce dışında ilave bir yabancı dil, 112 kişi ise 3. bir yabancı dil konuşuyor. Bu ekibin bir parçası olmak için İngilizcenizi geliştirin." ifadelerini kulalnmıştı. İstanbul Havalimanı ile beraber gerek uçak sayısı gerekse personel sayısını arttırmayı hedefleyen THY, yurtdışı uçuş noktalarını da arttırmayı planlıyor.

BEKÇİ, POLİS, ASKERİ PERSONEL, MEMUR, ÖZEL SEKTÖR İŞ HABERLERİ CEP TELEFONUNUZA GELSİN İSTİYORSANIZ TIKLAYIN VE İNDİRİN.