Kıyı Emniyeti KPSS'siz Kadrolu Personel Alımı Başvurusu Başladı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine kadrolu 19 personel alımı için duyuru yayımlandı. KPSS puan şartı aranmadan yapılacak personel alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Kıyı Emniyeti KPSS'siz Kadrolu Personel Alımı Başvurusu Başladı

Kıyı Emniyeti personel alımı ilanı yayımlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kılavuz Kaptan-Gemi kadrosunda istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. KPSS puan şartı olmadan yapılacak 19 personel alımında adaylar kadrolu işçi pozisyonunda istihdam edilecek. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Kıyı Emniyeti tarafından yayımlanan personel alımına müracaat edecek adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • 5237 sayılı Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
  • 5237 sayılı Kanunun 188 inci, 190 ıncı ve 191 inci maddelerindeki suçlardan dolayı hakkında verilmiş bir mahkûmiyet veya güvenlik tedbiri kararı bulunmamak,
  • 10.02.2018 tarih ve 30328 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Gemi Adamları ve Kılavuz Kaptanlar Yönetmeliği çerçevesinde geçerli Kılavuz Kaptan yeterliliğine sahip olmak.
  • 10.02.2018 tarih ve 30328 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Gemi Adamları ve Kılavuz Kaptanlar Yönetmeliği çerçevesinde Sağlık durumunun deniz hizmetine elverişli olduğunu, bu Yönetmeliğin ilgili hükümlerine göre belgelemek,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emekliye ayrılmamış olmak.

BAŞVURU BAŞALDI

Kıyı Emniyeti'nin personel alımına başvurular internet üzerinden başladı. Başvurusunu yapmak isteyen adayların İŞKUR resmi internet adresi aracılığıyla müracaatını gerçekleştirmesi gerekmektedir. 

esube.iskur.gov.tr

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayın. Daha sonra karşınıza iş arama sayfası çıkacak. Bu sayfada İLAN NO kısmına aşağıdaki sayıyı yazıp ARA butonuna tıklayın.

00005790948