Bu Bölümlerde Okuyanlar Dikkat: KPSS'siz 44 Personel Alımı Yapılıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir son dakika açıklaması yaptı ve TÜBİTAK 'a KPSS şartı olmadan 44 personel alınacağını duyurdu.

Bu Bölümlerde Okuyanlar Dikkat: KPSS'siz 44 Personel Alımı Yapılıyor

Üniversite son sınıf öğrencileri dikkat: 44 personel alınacak. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı ve lisans düzeyinde eğitim gören öğrencilerden, son sınıfta olanların başvuru yapabileceği ilanın yayımlandığını söyledi. Bakan Varank açıklamasında, kısmi süreli aday araştırmacı istihdam edileceğini ve adayların TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) bünyesinde istihdam edileceğini söyledi. 

TÜBİTAK SAGE , DPB ve İŞKUR resmi internet adresleri üzerindne yayımlanan duyuruda , Türkiye'nin milli ve yerli teknoloji hamlesinin başarıya ulaşması için genç beyinlerin teknoloji üretimine erken kazandırılması kapsamında 44 kısmi süreli aday araştırmacı alımı yapılacağına yer verildi.

İlan sonrası Bakan Varank , sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu. Bakan Varank yaptığı paylaşımında "Gençler, sizleri bekliyoruz!" ifadesini kullandı ve fotoğraf olarak TÜBİTAK SAGE tarafından hazırlanan borşürü yayımladı. 

ANKARA 'DA ÇALIŞTIRILACAKLAR

Alınacak adaylar,   bilgi işlem ve bilgi güvenliği, uçuş mekaniği, platform entegrasyon testleri, optik tasarım, güç ve batarya birimlerinin de aralarında yer aldığı çeşitli departmanlarda Ankara'da istihdam edilecek.

BÖLÜM ŞARTI

Yayımlanan ilana baktığımızda adayların  bilgisayar, elektrik ve elektronik, kimya, makina, metalurji ve malzeme, havacılık ve uzay, uçak, mekatronik, otomotiv, fizik ya da elektronik haberleşme mühendisliklerinin 4'üncü sınıflarında okuyor olması şartı vardır.

SON BAŞVURU 26 ARALIK

Gençler, bu pozisyon için TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi üzerinden 26 Aralık'a kadar başvuru yapabilecek.

Başvurular Tübitak resmi sayfasından alınıyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA