Ticaret Bakanlığı'na Yüksek Maaşla Bilişim Personeli Alımı Gerçekleştirilecek

Ticaret Bakanlığı'na bilişim personeli alımı için başvuru işlemleri 10 Şubat 2020 tarihi itibariyle başlayacak. Başvuru genel ve özel şartlarına Ticaret Bakanlığı'nın resmi sayfasından erişim sağlanabilecek.

Ticaret Bakanlığı'na Yüksek Maaşla Bilişim Personeli Alımı Gerçekleştirilecek

YENİ BEKÇİ ALIMI, ASKERİ PERSONEL ALIMI, POLİS ALIMI VE DAHA FAZLASINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE ABONE OL. YENİ DUYURULAR BİLDİRİM HALİNDE GELSİN.

Ticaret Bakanlığı'nın resmi sayfasından ve BİK'ten yapılan bilgilendirmede bakanlığa personel alımına dair, "Ticaret Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik” in 8 inci maddesi uyarınca, Bakanlığımızca gerçekleştirilecek sözlü ve uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 22 (Yirmi iki ) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır." ifadelerine yer verilmiş, başvuru yapmak isteyen adayların Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerektiği belirtilmişti.  

BAŞVURU FORMU RESMİ SAYFADAN ALINABİLİYOR

Başvuru yapacak adayların ayrıca özel şartları da dikkatle incelemesi gerekiyor. Adaylar, ilgili şartlara resmi sayfadan erişebileceği gibi başvuru formuna da resmi sayfadan ulaşabilecek. Başvuru şekline dair yapılan duyuruda, "Ticaret Bakanlığı (www.ticaret.gov.tr) sitesinde bulunan başvuru formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, belgelerle beraber, başvurularını 10.02.2020-21.02.2020 tarihleri arasında en geç mesai bitimine kadar, Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ne şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta yolu ile yapılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra gelen başvurular ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir." denildi.