KPSS Ön Lisans Tercih Kılavuzu-Ön Lisans Memur Kadroları

KPSS 2018/2 tercih kılavuzu yayımlandı ve yapılacak memur alımları netleşti. Kamubulteni.com olarak bu haberimizde ön lisans mezunlarının başvuru yapabileceği kadrolara ve nitelik kodlarına yer verdik.

KPSS Ön Lisans Tercih Kılavuzu-Ön Lisans Memur Kadroları

KPSS ön lisans tercih kılavuzu.

KPSS 2018/2 tercih kılavuzu Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlandı. Yayımlanan tercih kılavuzunda ön lisans mezunu adaylar arasından çok sayıda memur alımı yapılacağına yer verildi.

Ön lisans mezunu adaylar, KPSS tercih kılavuzunun yayımlanmasının ardından, ön lisans için açılan kadroları araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde ön lisans memur kadrolarına ve bu kadrolar için istenen nitelik kodlarına yer verdik.

ÖN LİSANS MEZUNU ADAYLARIN BAŞVURU YAPABİLECEĞİ KADROLAR-ALIM YAPAN KURUMLAR

NİTELİK KODLARI

KPSS TERCİH BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KPSS 2018/2 tercih işlemleri Ölçme Seçme ve Yerkeştirme Mermezi Başkanlığı ‘nın Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yapılacaktır. Ais.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaranız ve ÖSYM şifreniz ile  panelinize giriş yapın ve başvuru sürecindekiler kısmından KPSS 2018/2 tercihlerini, kadro kodunu girerek yapın.

KPSS TERCİH İŞLEMLERİ SÜRECİNDEN, SONUÇLARINDAN VE YENİ MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ ŞEKİLDE İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN