2018 Lise KPSS Sonuçları Açıklanıyor (Ortaöğretim KPSS Sonuç Sayfası)

ÖSYM Başkanlığı tarafından 7 Ekim günü yapılan KPSS'nin sonuçları 8 Kasım Perşembe günü açıklanacak. Peki sonuçlar saat kaçta açıklanacak? KPSS sonuçları hangi sayfada saat kaçta açıklanacak?

2018 Lise KPSS Sonuçları Açıklanıyor (Ortaöğretim KPSS Sonuç Sayfası)

Lise KPSS sonuçları içinm geri sayım sona eriyor.

7 Ekim 2018 günü Ölçme seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından Türkiye genelindeki sınav merkezlerinde tek oturum şeklinde Kamu Personeli Seçme Sınavı lortaöğretim düzeyi sınavı gerçekleşti. 120 sorudan oluşan sınavın sonuçlarının ise 8 Kasım günü açıklanacağına yer verildi. 

3 Milyondan fazla kişinin memur olma adına girdiği sınavın sonuçlarının açıklanması için son saatlere girildi. Sonuçlar 8 Kasım Perşembe 2018 günü ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklanacak. Sınav sonuçları için geir sayımda son saatlere girilirken Lise KPSS'ye giren adaylar sonuçların saat kaçta açıklanacağını ve sınav sonuçlarına hangi adresten ulaşacaklarını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak lise KPSS 'ye giren adayların sorularını yanıtlamak üzere bu haberimizi kaleme aldık.

2 YIL BOYUNCA GEÇERLİ OLACAK

7 Ekim günü gerçekleştirilen KPSS, 2020 yılına kadar yapılacak KPSS 'ye kadar geçerli olacak. 8 Kasım 'da açıklacak KPSS puanını adaylar 2020 KPSS sonuçları açıklanana kadar tüm memur alımlarında kullanabilecek.

SONUÇLAR SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

KPSS sonuçlarının açıklanacağı saat belli değil. ÖSYM 'den bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak sonuçların öğleden sonra açıklanması bekleniyor. Sonuçlar Kamubulteni.com 'da olacak.

ÖSYM sitesini anbe an takip etmeyin. Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak ve lise KPSS ile memur alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için 

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN