TCDD KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı Yapacağını Duyurdu Şartlar ve Detaylar

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, Demiryolu Hattı ve Bakım Onarımcısı personeli alımı yapacağını duyurdu.

TCDD KPSS Şartı Olmadan Personel Alımı Yapacağını Duyurdu Şartlar ve Detaylar

Resmi Gazete’de yayımlanan personel alım ilanında TCDD Personel alımı yapacağını duyurdu. Eski hükümlü kadrosundan yapılacak alım için KPSS şartı aranmıyor. Alım yapılacak personel İstanbul’da istihdam edilecek. Alımlar kura yöntemiyle belirlenecek. Ancak belirlenen sayıdan fazla başvuru olması halinde de önce sözlü sınav yapılacaktır.

Başvuru Şartları

- Lise mezunu olmak

- Adayların ve ilan tarihi itibariyle yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde demiryolu hattı bakım onarımcısı olarak en az 6 ay çalışmış olması gerekmektedir.

- İlan tarihi itibariyle adayların 36 yaşından gün almamış olması şarttır.

- Başvuru yapan eski hükümlü adayları aşağıda istenilen belgelerde belirtilen evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığına 22.09.2022 tarihinde teslim edeceklerdir.

- Sözlü sınavı 04.10.2022 tarihinde saat 10.00 da TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Hacı Bayram Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresinde yapılacaktır.

- Sadece erkek adaylar başvuru yapabilecektir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler

1- Nüfus cüzdanı aslı evrak tesliminde gösterilecektir,

2- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı belgesi (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden) alınacaktır. Adli sicil kaydı bulunanlar, adli sicil kaydında geçen kararlarla ilgili mahkeme kararlarını getirecektir.

3- Öğrenim belgesi fotokopisi (Öğrenim belgesinde alanı/dalı belirtilmiş olacaktır.) veya E-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınan barkotlu Mezun Belgesi

4- Eski Hükümlü Belgesi (Cumhuriyet Savcılığından)

5- Askerlik durum belgesi (Getirecekleri belgede terhis, tecil, bedelli veya muaf olduğunu belirtilecektir.), (Askerlikten muaf olan adaylar, muaf olma belgesini ibraz edecektir.

6- E-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınan Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi

9- E-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınan Kare kodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü,

10- Başvuru yapacak adaylar, ilan tarihi itibariyle yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde demiryolu hattı bakım onarımcısı (meslek kodu: 9312.01) olarak en az 6 ay çalışmış olma şartı aranmaktadır. Adaylar bu çalışmalarını e-devlet üzerinden alınacak SGK Tescil ve Hizmet Dökümü ile belgeleyecektir.

11- TCDD web sitesi (http://www.tcdd.gov.tr) duyurular bölümünde yayımlanan İş Talep Bilgi Formu mavi tükenmez kalemle doldurulup imzalanmış olarak teslim edilecektir.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 12-16 Eylül 2022 tarihlerinde İŞKUR açık işler sekmesinden yapabilecektir. Aşağıdaki ilan numarasını yazarak başvuru yapabilecektir.

İlan Numarası: 00007024740

BAŞVURU SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /