İŞKUR Memur Alımı Başvuruları 18 Ocak'ta Sona Erecek

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) memur alımı başvuru sürecinde sona geliniyor. Başvuru yapmayan adaylar 18 Ocak'a kadar başvuru işlemlerini tamamlamak durumundalar. Sınav Şubat ayında Ankara Yenimahalle'de İŞKUR Genel Müdürlüğü'nün binasında gerçekleşecek.

İŞKUR Memur Alımı Başvuruları 18 Ocak'ta Sona Erecek

İŞKUR MEMUR ALIMI YAPACAK

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) İstihdam Uzman Yardımcılığı giriş sınavı sonuçlarına göre 35 uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nin Merkez Teşkilatına sözlü sınav 35 memur alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş ve en az 80 puan (Bknz. KPSS Puan türü) almış olmalarının yanı sıra, 35 yaşını doldurmamış olmaları, Üniversitelerin; Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İktisat, Kamu Yönetimi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye ve Endüstri Mühendisliği ile bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokullardan olmaları ve 657 sayılı DMK'nın 48. Maddesinin A. bendinde yer alan genel şartları taşıması gerekli. Sınav başvuruları 18 Ocak 2019 tarihinde sona erecek. Başvurular İŞKUR'un resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr üzerinden yapılabilecek. (Duyurular bölümünde başvuru sayfası yer alıyor)

İlgili sınavın 11 Şubat ile 22 Şubat 2019 tarihleri arasında Ankara Yenimahalle'deki İŞKUR Genel Müdürlüğü binasında yapılacağı bildirildi. Detaylı bilgiye erişim ve sınav sürecine ilişkin tüm gelişmeler www.iskur.gov.tr üzerinden takip edilebilir.

Kamuya tüm personel alımlarını takip etmek, işkur duyuruları, özel sektör iş fırsatları ve daha fazla haberi cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamubülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamu Bülteni'ni indirmek için TIKLA.

Tüm memur alımı haberleri , özel sektör iş fırsatları ve gündemdeki haberleri facebook üzerinden takip etmek, diğer kadın-erkek adaylarla bilgi alışverişinde bulunabilmek için grubumuza katılabilirsiniz. Kamu Bülteni grubuna katılım başvurusu için TIKLAYIN.