Yeni İlan Geldi: Jandarma'ya Kadın Erkek Korucu Alımı Yapılacak

İlçe jandarma bünyesine en az ilkokul mezunlarından korucu alımı yapılacağı açıklandı. Kadın erkek adaylar arasından yapılacak korucu alımında başvuru bilgileri yazımızda.

Yeni İlan Geldi: Jandarma'ya Kadın Erkek Korucu Alımı Yapılacak

Bir ilçeye daha korucu alımı yapılacak. 

Sason Kaymakamlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda kadın ve erkek adaylar arasından 45 korucu alımı yapılacağı duyuruldu. 

Kaymakamlık resmi internet adresi üzerinden yayımlanan korucu alımı duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"Sason İlçesi mülki sınırları içinde mevcut durumun devamının sağlanması, meydana gelebilecek zafiyetlerin önlenmesi, GK sayılarının tim bazında güçlendirilmesi ve GK kaynağından J.Uzm.Erbaş alımı sebebiyle eksilecek kadroların tamamlanması maksadıyla toplam kırk beş  (45) Güvenlik Korucusu alımı yapılacaktır.

   İstekliler, Sason İlçe Kaymakamlığı Resmi İnternet Sitesi (www.sason.gov.tr) Sason Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünden ya da Sason İlçe Jandarma Komutanlığından temin edecekleri Güvenlik Korucuların göreve alımında aranacak şartlar ve  müracaatlarında istenecek şartları taşımaları halinde müracaat edebileceklerdir.

 Pandemi süreci nedeniyle Güvenlik Korucu alımlarına başvuru yapacak adayların alımların tüm aşamalarında maske ve eldiven takma, sosyal mesafe kurallarına uyma ve hijyen kurallarına dikkat etmesi önemle rica olur."

ilanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

ALIM YAPILACAK KÖYLER

Korucu alımında köylere göre sayı dağılımı şu şekilde:

BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte ilçe jandarmaya yapılacak.

ALIM SÜRECİ

DİĞER İLLER İÇİN DE İLANLAR GELECEK

2020 yılı korucu alımları başladı. Diğer il ve ilçeler için de korucu alımları yapılacak. İlanlar yayımlandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN