Kadın Erkek Adaylara JÖH Olma Fırsatı

Jandarma Genel Komutanlığı, kadın erkek adaylar arasından astsubay alıyor. Açıklamada , bu alıma başvuru yapıp jandarma bünyesinde göreve başlayanların daha sonda özel harekat branşına geçebileceği , JÖH olmak isteyen adayların ilana başvuru yapması gerektiği bildirildi.

Kadın Erkek Adaylara JÖH Olma Fırsatı

Jandarma 'dan bir açıklama yapıldı: JÖH olabilecekler.

Jandarma Genel Komutanlığı, başvurusu devam eden astsubay alımına başvuru yapacak adayların daha sonra meslek içinden özel harekat branşına geçiş yapabileceği bildirildi. Farklı branşlara yapılan astsubay alımında başvurular sürüyor.

KADIN - ERKEK 3550 ASTSUBAY ALINACAK

Jandarma Genel Komutanlığı kadın erkek adaylar arasından 3550 astsubay alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan duyuruda branş ve kadın erkek sayı dağılımına şu şekilde yer verildi:

YAŞ ŞARTI

01 Ocak 2020 tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre;

- 27 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1993 ve sonra doğanlar başvurabileceklerdir.),

- Lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 32 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1988 ve sonra doğanlar başvurabileceklerdir.),

- Lisansüstü öğrenimine devam eden adayların 27 yaşını bitirmemiş olması gerekmektedir. 32 yaş kriteri sadece Lisansüstü öğrenimini tamamlayan adaylar için geçerlidir.)

MEZUNİYET

Jandarma astsubay alımında mezuniyet şartı şu şekilde;

Ön lisans için TIKLAYIN

Lisans İçin TIKLAYIN

Başvuru ekranı aşağıda:

Başvuru ekranı için TIKLAYIN

Linke tıklayın ve açılan sayfada giriş yaparak müracaatınızı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi üzeirnden yapın.

JANDARMA AÇIKLADI: JÖH OLABİLECEKLER

Jandarma özel harekat branşına geçmek isteyen gençler, bu ilana başvuru yaparak jandarma bünyesinde astsubay olmaya hak kazanabilir, daha sonra meslek içinden yapılacak özel harekatçı alımına müracaat edebilir.

JÖH ALIMI AÇIKTAN OLMAZ

Jandarma özel harekat alımı açıktan olmaz. Meslek içinden özel harekat branşına alım olur. Kadın erkek JÖH'ler bu sayfada: Bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

PÖH JÖH POLİS ASKER ALIMLARINDAN ANLIK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN