Jandarma Yeni Uzman Erbaş Alımı İçin İyi Haber 2020

Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine yapılacak uzman erbaş alımları ile ilgili bir açıklama geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklaması adayları sevindirdi.

Jandarma Yeni Uzman Erbaş Alımı İçin İyi Haber 2020

Jandarma uzman erbaş alımı açıklaması.

Dünya Gazetesi'nin son dakika olarak aktardığı haberde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamasına yer verildi. Açıklamada, uzman erbaş alımları, uzman erbaş eğitimlerinde son duruma , yeni alımlar için ne zaman karar verileceği konularına değinildi. 

KORONA NEDENİYLE DURMUŞTU

Yeni tip Koronavirüs salgınının ülkemizde görülmeye ve yayılmaya başlamasının ardından uzman erbaş alımları ve eğitimleri askıya alınmıştı. Pandemide normalleşme ile birlikte uzman erbaş eğitimlerine devam edildi. 

Dünya Gazetesi'nin son dakika olarak aktardığı bilgiye göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uzman erbaş alımları ne zaman yapılacak sorusuna “Bu konuda süreç devam ediyor. Corona virüsü salgını nedeniyle tüm eğitimlerimizi erteledik. Polis Akademisi eğitimleri, bekçi eğitimleri, Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi eğitimleri yapmak zorundayız. Onunla ilgili önümüzdeki günlerde bir karar daha vereceğiz Biraz daha sabırlı olmalarında fayda var diye düşünüyorum.” şeklinde cevap verdiği öğrenildi. 

Uzman erbaşlar ve yeni alım bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ ALIMI OLACAK

Bakan Soylu'nun bu açıklamasına bakacak olursak jandarma ile sahil güvenlik bünyesine uzman erbaş alımlarının devam edeceği görülüyor. 4. grup duyurusu ve yeni uzman erbaş alımları için Bakan Soylu, biraz daha sabırlı olmalarında fayda var ifadelerini kullandı. 

Jandarma komando ve asayiş uzman erbaş alımları en az lise mezunlarından oluyor. Sizce mezuniyet şartı ne olmal , Ortaokul mu lise mi? Yorum kısmı aşağıda.

İLAN GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN