Jandarma Yeni Dönem Astsubay JÖH Alımı İlan Tarihi

MSB subay ve astsubay alımı ilanlarının yayımlanmasının ardından sırada jandarma astsubay alımı ilanı var. İşte jandarma JÖH astsubay alımı ilanının yayımlanması beklenen tarih.

Jandarma Yeni Dönem Astsubay JÖH Alımı İlan Tarihi

Sırada jandarma astsubay alımı var.

Milli Savunma Bakanlığı önceki gün bir açıklamada bulundu. MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları bünyesine en an az ön lisans mezunları arasından astsubay alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan ve KPSS 60 puan şartı ile yapılacak astsubay alımı için başvurular internet üzerinden alınmaya başladı. TSK astsubay alımı ilanının yayımlanmasının ardından adayların en çok merak ettiği konu Jandarma Genel Komutanlığı astsubay alımının ne zaman olacağı konusu oldu. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda jandarma 'nın yeni dönem astsubay alımı ilanına değindik.

MSB astsubay alımı ilanı için TIKLAYIN

SIRADA JANDARMA ALIMI VAR

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayımlanan duyurunun ardından sırada jandarma astsubay alımı var. Jandarma astsubay alımı ilanının Ocak 2021 sonunda veya Şubat ayının ilk günlerinde yayımlanması bekleniyor.  Jandarma astsubay alımı ön lisans ve lisans mezunları arasından yapılacak. Jandarma astsubay alımında KPSS şartı ise 60 olacak. Sizce mezuniyet şartı ve KPSS şartı ne olmalı? Yorum kısmı aşağıda. Ankete katılmak için TIKLAYIN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN