Jandarma'ya Subay Alımı, JÖH, Astsubay ve Uzman Erbaş Alımı Sonrası Sivil Memur Alımı da Bekleniyor

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2019 yılı içerisinde 27 binin üzerinde yeni personeli bünyesine katması beklenirken, sözleşmeli er alımı, uzman çavuş alımı, subay ve astsubay alımlarının yanı sıra sivil memur alımları da yapması bekleniyor. İşte alıma dair son bilgiler.

Jandarma'ya Subay Alımı, JÖH, Astsubay ve Uzman Erbaş Alımı Sonrası Sivil Memur Alımı da Bekleniyor

Jandarma'ya Subay Alımı, Astsubay ve Uzman Erbaş Alımının ardından Sivil Memur Alımı da Bekleniyor

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2019 yılı içerisinde 27 binin üzerinde yeni personeli bünyesine katması beklenirken, sözleşmeli er alımı, uzman çavuş alımı, subay ve astsubay alımlarının yanı sıra sivil memur alımları da yapması bekleniyor. 2019 yılının en çok ilan yayımlayan bakanlığı İçişleri Bakanlığı olurken, bakanlığa bağlı Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarına da çok sayıda yeni personel alımı yapılıyor. Geçtiğimiz haftalarda subay, astsubay, uzman erbaş alımı duyurularını yayımlayan Jandarma Genel Komutanlığının sivil memur alımı da yapması bekleniyor. Yeni askerlik sistemine geçişle birlikte komutanlıkların önümüzdeki günlerde yeni ilanları yayımlaması bekleniyor. 

YENİ İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN TIKLA VE KATIL.

Yeni Askerlik Sistemi'nde 12 Ay Askerlik Yapanlara Öncelik

Yeni askerlik sisteminin resmen hayata geçmesiyle birlikte , komutanlıkların sözleşmeli er alımı, uzman çavuş, subay ve astsubay alımlarına ilişkin gerçekleştireceği sınavlarda, askerliğini 12 ay yapanlara ilave puan verilmesi kararlaştırıldı. Jandarma personel alımlarında da ilave puanın uygulanması bekleniyor. İlave puanlarla ilgili daha sonra MSB'den daha detaylı açıklamaların yapılması bekleniyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? 

Yeni askerlik sistemiyle birlikte askerliğini 6 ay yerine 12 ay yapanlara tanınacak ilave puan hakkıyla ilgili görüşlerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  * ANKARA