Jandarma Uzman Erbaş Alımı ve 4. Grup İçin Son Dakika Gelişmeleri

Jandarma Genel Komutanlığı 2020 yılı uzman erbaş alımı hakkında son gelişmeler nelerdir? Uzman erbaş alımı ne zaman yapılacak? 4. grup alımı ne zaman olacak? İşte detaylar.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı ve 4. Grup İçin Son Dakika Gelişmeleri

Jandarma 2020 yılı uzman erbaş alımında son bilgiler.

Jandarma Genel Komutanlığı 2020 yılında henüz uzman erbaş alımı yapmadı. 2019 yılında yayımlanan uzman erbaş alımlarında ise 2 vve 3 'üncü grup adaylar mülakata çağrıldı. 4 'üncü grupta yer alan on binlerce aday ise hala mülakat tarihlerinin açıklanmasını bekliyor.

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

JANDARMA NE DEMİŞTİ?

Jandarma Genel Komutanlığı , ilk mülakatların ardında bir açıklama yapmış ve alımda yeterli sayıya ulaşılamadığı için kontenjana girmeyen tüm adayların seçim aşamalarına çağrılacağını belirtmişti. Yani 2019 1. dönem uzman erbaş alımına başvuru yapan tüm adayların seçim aşamalarına çağrılacağına yer verilmişti.

1 YILDAN FAZLA ZAMAN GEÇTİ

Geçen sene Nisan ayında başvurusu alınan uzman erbaş alımının üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti ama hala 4 'üncü grup duyurusu gelmedi.

ATAMALAR HALA BEKLİYOR

4. grup ile yeni alımın yanı sıra , korona nedeniyle ataması yapılmayan , hala eğitim duyurusu bekleyen yüzlerce aday var. O adaylar da eğitim duyurusu bekliyor. 

YENİ ALIM VE 4. GRUP NE ZAMAN?

Jandarma Genel Komutanlığı henüz bu konuda bir duyuru yayımlamadı. Ancak geçtiğimiz ay atamaların yapılması, önümüzdeki aylarda da yeni atamaların yapılması bekleniyor. 

Bakan Soylu , geçtiğimiz gün bu sorulara , duyurular önümüzdeki   dönemlerde yayımlanacak diye cevap verdi. (Jandarma Pertem'de telefonla ulaşılan bir personel ise sene sonunu söyledi.)

DUYURU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN