Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı mı? İşte Sonuç Sayfası

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı asayiş ve komando uzman erbaş alımında başvuru sonuçları açıklandı mı? Sonuçlara nasıl ulaşabilirim? İşte detaylar.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı mı? İşte Sonuç Sayfası

Jandarma uzman erbaş alımı sonuçları açıklandı mı?

Jandarma Genel Komutanlığı , başvurusu geçtiğimiz ay alınan asayiş ve komando sınıfı uzman erbaş alımında sonuçları açıklıyor. Yayımlanan başvuru takviminde asayiş ve komando uzman erbaş alımında seçim aşamalarına girmeye hak kazanan adayların 15 Nisan gününe kadar erişime açılacağına yer verildi.

İşte söz konusu sınav takvimi >>

Başvurusu 4 Nisan tarihine kadar alınan asayiş ve komando alımında , mülakatlara girmeye hak kazanan adayların 15 Nisan 'a kadar yayımlanacağı belirtildi. Nisan ayının son günlerinde ise spor mülakatı tarihleri adaylara duyurulacak. Mayıs ayının ilk haftasında ise spor ile diğer seçim aşamaları başlayacak. 

Ancak 15 Nisan tarihi geldi ve halka bir sonuç duyurusu gelmedi. Edinilen bilgilere göre başvuru sayısının 100 binden fazla olması nedeniyle sonuçların geciktiği öğrenildi. 

SONUÇLAR AÇIKLANINCA BİLDİRİMLE HABERDAR OLUN

Kamubulteni.com olarak sonuçları anbean takip ediyoruz. Başvuru sonuçları açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN