Jandarma Subay Adayı Öğrenci Alımı için Sonuç Duyurusu Bekleyişi Başladı

Jandarma Genel Komutanlığı'nın muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması için gerçekleştirilecek 220 kişilik erkek öğrenci adayı alımı için başvuru işlemleri Jandarma Personel sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapılıyordu. İlgili alıma dair başvuru sürecinde sona gelindi. Başvuru sonuç tarihi açıklandı.

Jandarma Subay Adayı Öğrenci Alımı için Sonuç Duyurusu Bekleyişi Başladı

Jandarma Subay Adayı Öğrenci Alımı için Sonuç Duyurusu Bekleyişi Başladı

Jandarma Genel Komutanlığı'nın muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması için gerçekleştirilecek 220 kişilik erkek öğrenci adayı alımı için başvuru işlemleri Jandarma Personel sayfası üzerinden e-Devlet şifreleriyle yapılıyordu. İlgili alıma dair başvuru sürecinde sona gelindi.

Jandarma Genel Komutanlığı'nca yapılan bilgilendirmeye göre saat 17.00 itibariyle sona eren başvuru işlemlerinin sonuçları yine ilgili resmi sayfa üzerinden yapılacak.

JANDARMA SUBAY ADAYI ÖĞRENCİ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARININ AÇIKLANACAĞI TARİH

Sınava katılmaya hak kazanan adayların YKS puanına göre değerlendirileceğine dikkat çekilirken, sonuçlarla ilgili, "Adaylar YKS’den aldıkları puana ve tercih ettiği puan türüne göre en yüksekten en düşüğe doğru sıralanacak ve kontenjan miktarının en az 10 katı kadar adaya 30 Temmuz 2019 tarihine kadar https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi üzerinden “Seçme Sınavlarına Çağrılma” duyurusu yapılacaktır.Başvuru sonuçları, sınav takvimi ve diğer duyurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi ‘‘Sonuç Bilgileri’’ bölümü altında ‘‘Sonuçlarım’’ kısmında yapılacaktır. Adaylar temin takvimine göre duyuruları takip etmekle sorumludur. Adayların adreslerine herhangi bir tebligat gönderilmeyecektir. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi’nde yapılacak duyurular ile SMS bildirileri resmi tebligat niteliği taşımaktadır." ifadelerine yer verildi.

YENİ PERSONEL ALIMI DUYURULARI GELDİ, TIKLA VE KATILIM İSTEĞİ GÖNDER.