Jandarma Sivil Memur Alımı İlanı Yayımlandı 2020-2021 (Sivil Memur Nedir , Maaşları , Tahmil Tahliye Memuru)

Jandarma Genel Komutanlığı 2020 yılı sivil memur alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda fakrlı kadrolara kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlanların başvuru bilgileri ve başvuru detayları yazımızda.

Jandarma Sivil Memur Alımı İlanı Yayımlandı 2020-2021 (Sivil Memur Nedir , Maaşları , Tahmil Tahliye Memuru)

Son dakika : Jandarma sivil memur alımı ilanı geldi.

Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda farklı kadrolarda istihdam etmek üzere en az lise mezunu memur alımı yapılacağına yer verildi. 60 KPSS puan şartıyla yapılacak kamu personeli alımında başvuru bilgileri az önce duyuruldu.

Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

KİMLER BAŞVURABİLİR

a. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

b. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

c. Müracaat tarihi [(internetten yapılan başvurunun son günü (15 Ocak 2021)] itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12’nci maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak.

ç. Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

d. Kamu haklarından yoksun bulunmamak.

e. Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, Sahil Güv.K.lığı ile kamu kurum ve kuruluşlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olmak,

f. Erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş (tecilli) veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak veya yapmış sayılacak şekilde muaf olmak.

g. Terör örgütleri ile bu örgütlerin yasal veya yasadışı uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş, katılmamış olmak,

ğ. Başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye üye olmamak,

h. Başvuru kılavuzundaki Tablo-1’deki kadro unvanlarının hizasında belirtilen niteliklerin tamamına sahip olmak.

ı. Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi görevlerde çalışıyor olmamak.

i. Yapılacak uygulamalı meslek bilgisi sınavı ve/veya mülakat sınavında başarılı olmaları durumunda, sevk edilecekleri hastanelerden TSK, J.Gn.K.lığı, Shl.Güv.K.lığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği hükümlerine göre "Devlet Memuru Adayı Olur" kararlı sağlık raporu almış olmak.

j. 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2020 KPSS) girmiş olmak ve Tablo1’deki unvanların karşısında belirtilen puan türünden en az 60 puan almış olmak.

k. Avukat unvanına başvuracak adaylar için Tablo-1’de belirtilen Avukatlık Ruhsatnamesine Sahip Olmak

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ÖZEL ŞARTLAR

İlan metni 1 için TIKLAYIN

İlan metni 2 için TIKLAYIN

Sivil memurlar jandarma bünyesinde sivil olarak çalışan personellerdir. Maaşları 3500-4000-5000 civarında kadrolara göre değişmektedir. 

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvurular 28 Aralık günü başlayacak. Başvurular internet üzerinden yapılacak. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN