Jandarma Asayiş - Komando Uzman Erbaş Temininde Değişiklik

Jandarma uzman erbaş temininde değişiklik yapıldığı bildirildi. Asayiş eğitimi alanlara komando , komando eğitimi alanlara asayiş eğitimi verilmesi için düzenleme yapıldı.

Jandarma Asayiş - Komando Uzman Erbaş Temininde Değişiklik

Jandarma komando ve asayiş uzman erbaş duyurusu.

Jandarma uzman erbaş alımında resmi yazı. Jandarma tarafından il jandarma komutanlıklarına gönderilen yazıda asayiş uzman erbaşların komando , komando uzman erbaşlardan sağlığı uygun olanların asayiş, asayiş uzman erbaş eğitimindeki adaylardan sağlık sorunu iyi olanların ise komando eğitimi almalarına yer verildi. 

Söz konusu yazıda şu ifadelere yer verildi:

Uzman erbaşların atama sisteminin iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında müteakip dönemde atama döngüsünün sağlanabilmesi ve uzman erbaşların doğu-batı görev sürelerinin düzenlenerek görev motivasyonlarının artırılması maksadıyla uzman erbaş temel kurslarında ağırlıklı olarak asayiş eğitimi alan uzman erbaşlardan sağlık yeteneği uygun olanların komando birliklerinde veya komando niteliğine haiz kadro görev yerlerinde, ağırlıklı olarak komando eğitimi alan uzman erbaşların ise asayiş birliklerinde istihdam edilmesi maksadıyla ilgi toplantı sonucunda alınan kararlar doğrultusunda başlatılan çalışma ilgi olur ile sayın jandarma genel komutanına arz edilmişti ve sayın Komutan tarafından derhal uygulamaya başlanması direktiği verilmiştir. 

Buna göre asayiş uzman erbaşlardan sağlık durumu uygun olanlara asayiş eğitimi de verilecek. Komando uzman erbaşlığı kazananların ise asayiş eğitimi alması istendi.

Uzman erbaşlar ve adaylar bu sayfada: Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI SÜRECİNDEN, İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN