Jandarma 7 Bin Uzman Erbaş Alımı Detayı (4. Grup ile)

Jandarma Genel Komutanlığı 2020 yılı uzman erbaş alımı ve 4. grup ile yapılacak uzman erbaş alımı hakkında detay geldi. İşte jandarma asayiş ve komando sınıfı uzman erbaş alımı.

Jandarma 7 Bin Uzman Erbaş Alımı Detayı (4. Grup ile)

Jandarma uzman erbaş alımında 7 bin sayısı 4 'üncü gruba mı ayrıldı.

2019 1. dönem asayiş ve komando uzman erbaş alımına rekor başvuru olmuş ve ilk seçim aşamasında 40 bin aday mülakatlara alınmıştı. Mülakatların sona ermesinin ardından yeterli sayıda uzman erbaş alımı yapılmadığı ve yeni askerlik sistemine geçilmesi ile birlikte jandarma ihtiyacının arttığına , bu nedenle seçim aşamalarına çağrılmayan tüm adayların gruplar halinde mülakatlara alınacağına yer verilmişti.

TÜM ADAYLAR ÇAĞRILACAK

Jandarma tarafından yapılan açıklamada 2019 1. dönem uzman erbaş alımına başvuru yapan tüm adayların seçim aşamasına çağrılacağına yer verildi. İşte geçen sene gelen o açıklama:

2020 YILI UZMAN ERBAŞ ALIMI SAYISI 

Jandarma 2020 yılı uzman erbaş alımı 18 bin olarak planlanmış , daha sonra bu sayı 11 bine düşürülmüştü. 

Jandarma 1. 2. ve 3 'üncü grupları ile 22 bin sayısı tamamlandığı ve 2020 sayısından düşülen 7 bin uzman erbaş alımının 4'üncü grup ile yapılması bekleniyor. 

Uzman erbaş-çavuşlar ve adaylar bu sayfada TIKLA KATIL

4 'ÜNCÜ GRUP DUYURUSU GELMELİ

Jandarma uzman erbaş alımı 4 'üncü grup duyurusunun Kasım-Aralık 2019 döneminde gelmesi bekleniyordu. Ancak duyuru 2020 yılına ertelendi. İçişleri Bakanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığı henüz 4. grup duyurusu için tarih vermedi. 

4. grup duyurusu geldiği anda haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

JANDARMA KOMANDO UZMAN ERBAŞ EĞİTİMLERİ ŞU ŞEKİLDE;

JANDARMA ASAYİŞ UZMAN ERBAŞ EĞİTİMİ ŞU ŞEKİLDE;