Jandarma 2019-1 Uzman Erbaş Alımı Mülakat Tarihleri Açıklandı

Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan beklenen açıklama geldi ve 2019-1 uzman erbaş alımında ek sınav tarihlerine yer verildi. Adayların mülakat tarihi belli olmaya başladı.

Jandarma 2019-1 Uzman Erbaş Alımı Mülakat Tarihleri Açıklandı

Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan beklenen duyuru geldi.

Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sayfaısnda geçtiğimiz gün bir duyuru geldi. İlk olarak kamubulteni.com 'da yer alan duyuruda 2019-1 kapsamında kontenjana giremediği için mülakata çağrılmayan adayların çağrılacağına yer verilmişti.

Bu açıklama sonrası 2019-1 'de mülakata alınmayanların ne zaman çağrılmaya başlanacağına yer verildi. 

MÜLAKAT TARİHLERİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Jandarma Genel Komutanlığı , 2019-1 ek sınav için adayları çağırmaya başladı. Az önce yapılan açıklamada adaylara sınav tarihleri verildi. 

GRUPLAR HALİNDE ÇAĞRILACAKLAR

Jandarma , kontenjana giremeyen on binlerce adayı bir anda seçim aşamalarına çağırmayacak. Sayı fazla olduğu için gruplar halinde adaylar seçim aşamalarına alınacak. 

JANDARMA DUYURUSU

Jandarma tarafından yayımlanan duyuru şu şekildeydi:

"Jandarma Genel Komutanlığının personel temin yetiştirme planları ve artan uzman erbaş ihtiyacı doğrultusunda başvuru kılavuzunda belirtilen esaslar dâhilinde sınava çağrılmayan adayların tamamının, müteakip dönemde yapılacak sınavlara çağrılması planlanmıştır"

Tüm adaylar mülakatlara alınacak. Ancak sayı fazla olduğu için adaylar yıl sonuna kadar gruplar halinde mülakat aşamalarına alınacak. 

SORGULAMA EKRANI

Aşağıdaki bağlantı adresine giderek Jandarma Genel Komutanlığı 2019-1 uzman erbaş alımı ek sınav çağrısı kısmından mülakat tarihiniz belli oldu mu olmadı mı sorgulayabilirsiniz.

Sorgulama ekranı için TIKLAYIN

Admin Notu:  Kontenjana giremeyen herkes çağrılacak. Ancak sayı çok olduğu için gruplar halinde adaylar mülakata alınacak.

MÜLAKATLARI BEKLEYENLER BU SAYFADA

Diğer uzman erbaş adayları ile bilgi alış verişi için TIKLAYIN

 KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN ve JANDARMA ALIMINDAN ANBEAN HABERDAR OLUN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN