Cumhurbaşkanlığı'ndan Jandarma Uzman Erbaş Alımı ve 4. Grup Açıklaması

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı ve 4 'üncü grup uzman erbaş alımları hakkında Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi. Peki yeni uzman erbaş alımı olacak mı? Uzman erbaş atamaları ne zaman? Jandarma alımı mülakatları ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

Cumhurbaşkanlığı'ndan Jandarma Uzman Erbaş Alımı ve 4. Grup Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan jandarma uzman erbaş alımı açıklaması.

Cumhurbşakanlığı İletişim Merkezi (CİMER)'ne Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı için soru soruldu. Sorulan soruda Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı 1. dönem uzman erbaş alımı 4 'üncü grup duyurusunun gelip gelmeyeceği, adayların mülakata çağrılıp çağrılmayacağı konusu sorulduı.

İlanlar yayımlandı. Takip için  TIKLAYIN

EN AZ LİSE MEZUNU ASKERLİK ŞARTSIZ

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılında uzman erbaş alımı yapacağını duyurmuş ve başvuruları almıştı. KPSS 'siz ve KPSS puanı ile yapılan alıma rekor düzeyde başvuru oldu. 200 binden fazla başvuru sonrası önce 22 bin uzman erbaş alımı için 40 bin aday mülakatlara çağrıldı. Ancak alımların yeterli düzeye ulaşmaması, planlanan sayının yakalanmaması sonrası yeni duyuru yayımlandı ve başvuru yapan herkesin mülakata çağrılacağına yer verildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı 'na sorulan jandarma uzman erbaş alımı sorusuna şu cevap verildi:

Bu açıklamada , aşağıdaki açıklama hatırlatıldı:

ALIM OLACAK

Cumhurbaşkanlığı tarafındna yapılan açıklamada tüm adayların seçim aşamalarına çağrılacağına yer verildi. 

Ancak pandemi nedeniyle mülakat aşamaları ertelenmişti. Konu ile ilgil jandarmanın duyurusu bekleniyor. 

Tarih henüz belli değil. Jandarma 'dan 4. grup ve yeni uzman erbaş alımı ilan tarihi duyurusu geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN