Ümit Özdağ: "FETÖ ile Mücadelenin Arkasında 1 Kişi Var"

İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ, FETÖ ile mücadeleye değindi ve FETÖ ile mücadelede sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesi olduğunu söyledi. Özdağ, "Recep Tayyip Erdoğan 'ın iradesi çekilsin oradan AK Partililerin tamamı barışırlar." dedi.

Ümit Özdağ: "FETÖ ile Mücadelenin Arkasında 1 Kişi Var"

Ümit Özdağ 'dan flaş açıklama: "FETÖ ile mücadele tek bir adam var."

Habertürk ekranlarına konuk olan İYİ Parti Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ dikkat çeken FETÖ açıklaması yaptı. Programa Doğu Perinçek, Resul Tosun ve Barış Yarkadaş da katıldı. 

Ümit Özdağ açıklamasında Türkiye 'nin İdlib kentinde olması gerektiğini , Türkiye 'ye göçün engellenmesi için askerlerimizin bölgede olması gerektiğini söyledi.

DIŞİŞLERİ'NDE ARAPÇA BİLEN PERSONEL SAYISI ÇOK AZ 

Ümit Özdağ yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Suriye politikasını yanlış olduğunu , Türkiye Dışişleri 'nde Arapça bilen bürokrat sayısının Polonya 'nın Dışişleri 'nde Arapça bilen bürokrat sayısından bile az olduğunu söyledi.

ABD 'NİN DOLDURUŞUNA GELİNDİ

"Türkiye , ABD 'nin Esed 'i devirin dolduruşuna geldi" diyen Özdağ, "Ne kadar kaldı Esad 'ı devirmeye? Gelecke hafta devriliyor. Emevi Camisi 'nde namaz kılıyor. Bakın 4 sene tek başına direndi. Hafif küçük yardımlarla. 2015 yılında Ruslar sahaya indi. Yanlış bir değerlendirme sonucu IŞİD bölgede yerleşti. Birçok selefi örgüt desteklendi. Türkiye bir ara cihatçı otobanı diye anılıyordu. " dedi.

RESUL TOSUN :"FETÖ AĞZI"

Bu sözlere AK Parti eski Milletvekili Resul Tosun, "Bu FETÖ ağzıdır. Türkiye hiçbir terör örgütünü desteklemedi. "Bu FETÖ propagandasıdır" dedi.

ÖYLE FETÖ AĞZI DİYEMEZSİN

Bu sözler sonrası sinirlenen Ümit Özdağ, "Öyle FETÖ ağzı diyemezsin. Bana asla öyle söyleyemezsiniz. Ben terör örgütü demedim selefi cihatçılar dedim.  Ben hiçbir zaman FETÖ'ye alet olmam. FETÖ 'ye alet olan sizsiniz. FETÖ ile işbirliği yapan da sizin iktidarınız. Bunun için Allah önünde de millet önünde de özür dileyen sizin Genel Başkanınız."

ONUNLA MÜCADELE EDEN BİZİZ

Bu sözler sonrası Tosun, " FETÖ ile mücadele eden biziz. FETÖ 'ye karşı 7 senedir mücadele ediyoruz"

BU ÜLKEDE FETÖ İLE MÜCADELE DEN 1 KİŞİ VAR

Bu sözler sonrası Özdağ, "Evet mücadele ediyorsunuz. Biraz geç oldu. Kedi yavrusunun gözü 3 günde açılıyor sizin gözünüz 13 senede açıldı. 13 sene sonra bir terör örgütünün terör örgütü olduğunu anladınız. 

Bu sözler sonrası Tosun" 7 sene önce terör örgütü olduğu anlaşılınca devlet ve AK Parti mücadele ediyor" dedi.

Ümit Özdağ: "Mücadeleyi AK Parti yapmıyor. Mücadelenin arkasında bir tek kişi var. O da Recep Tayyip Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan 'ın iradesi çekilsin oradan AK Partililerin tamamı barışırlar." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA