Meral Akşener: "Koronavirüs Bizim Eve de Girdi"

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 'in 20 yıldır yanında çalışan yardımcısında koronavirüs çıktı.

Meral Akşener: "Koronavirüs Bizim Eve de Girdi"

Son dakika: Akşener'in yardımcısında korona çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , Saygı Öztürk 'e verdiği röportajda korona testi yaptırdığını söyledi. Evlerinde 20 yıldır çalışan yardımcısının koronavirüse yakalandığını söyleyen Akşener onun hemen hastaneye kaldırıldığını söyledi.

İlk korona vakasının geltiği gün Tekirdağ 'da olduğunu söyleyen Meral Akşener, programını yarıda kesip Ankara 'ya döndüğünü söyledi. Akşener salgın sonrası tedbirlerini şu şekilde açıkladı:

Ankara'ya döndüğümüzde de partideki sağlık kurulumuzun yönlendirmesiyle, ben ve yakın çalıştığım ekibime corona virüsü testi yapıldı. Sonuçlar negatif çıktı. O zamandan beri de ağırlıklı olarak evde kalıyorum.

Sosyal mesafe kurallarını uyguluyorum. Alışverişleri eşim yapıyor, o da sosyal mesafe ve hijyen kurallarına üst düzeyde özen gösteriyor. Yalnız birkaç gün önce bir olay yaşadık."

20 YILLIK ÇALIŞANDA KORONA

Meral Akşener yaptığı açıklamada, evlerinde uzun süredir çalışan yardımcılnın koronavirüse yakalandığını söyledi. Akneşer , "Evimizde 20 yıldır sigortalı olarak çalışan yardımcım Covid-19 belirtileri göstermesi üzerine hastaneye götürüldü ve yapılan test pozitif çıktı."

"BİZ DE TEST YAPTIRDIK"

Biz de yeniden test yaptırdık, sonuçlarımız negatif." dedi.

Meral Akşener 'in korona testi negatif çıktı ama tedbiri elden bırakmıyor. Eşi Tuncer Akşener ile birlikte İstanbul 'daki evinde karantinada.

Akşener "Yardımcımın durumu iyi, kendi evinde karantinada. Biz de eşimle çok şükür iyiyiz, her şey yolunda, kimse merak etmesin. Geçen ay torunum Ayda dünyaya geldi." dedi.