Koray Aydın Rakamları Açıkladı! İYİ Parti'ye 278 Bin Üye

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Kırıkkale'de partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen gençlik kolları mazbata töreninde, üyelik seferberliğine ilişkin konuştu.

Koray Aydın Rakamları Açıkladı! İYİ Parti'ye 278 Bin Üye

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talimatları doğrultusunda başlatılan üyelik çalışmaları neticesinde sayının 278 bine ulaştığını söyleyen Teşkilat Başkanı Aydın, 50 yıllık partilerin dahi 400-450 bin üyesi olduğunu, 2 yıllık İYİ Parti'nin gösterdiği başarıdan dolayı mutluluk ve onur duyduklarını söyledi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı, "Bu konuda seferberlik halindeyiz. Çünkü üye yapmak demek, sahada olmak demektir. Bir kişiyi üye yapmak, siyasi parti faaliyetidir. Onun için bunu çok ciddiye alıyoruz ve önemsiyoruz. Bugün itibarıyla 278 bin üyemiz olmuş. İnanılmaz bir yükselişin içerisindeyiz. Milletin teveccühü bize dönmüş vaziyette. Bunu devam ettireceğiz. Yıl sonunda 400 bini buluruz diye hesaplamıştık, böyle gidersek onu da geçebiliriz. 50 yıllık partilerin 400-450 bin üyesi olduğu düşünüldüğünde 2 yıllık bir partinin nasıl milletiyle bütünleşerek ve dik durarak hızlı bir şekilde yol alıp iktidara doğru yönelmiş olduğunu görmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum." şeklinde konuştu.