İYİ Partili İsme Taşlı Sopalı Saldırı

Son günlerde gazetecilere ve siyasilere saldırı olayları gittikçe artmaya başladı. Edinilen son bilgilere göre İYİ Parti  Nilüfer Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş 'a önceki akşam saldırı düzenlendi.

İYİ Partili İsme Taşlı Sopalı Saldırı

Son dakika: İYİ Partili isme saldırı.

Önceki gün gece saatlerinde İYİ Partili isme evine yakın bir yol üzerinde saldırı düzenlendi. Saldırganların önce Temirtaş’ın aracına çarptıkları, daha sonra araçtan inerek Temirtaş ’a taş ve sopalarla saldırdıkları , onu kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi.

Saldırının ardından bölgeye çağrılan  ambulansla hastaneye kaldırılan ve gözetim altında tutulan Temirtaş ’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.İl Başkanlığından saldırıya ilişkin gün içerisinde açıklama yapılacağına yer verildi. 

Saldırı sonrası Yeniçağ Gazetesi 'ne açıklamada bulunan İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dere, saldırganların kullandığı aracın sahibinin MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu ’nun danışmanı Kasım Güler 'e ait olduğunu belirtti. 

Dere yaptığı açıklamada “Saldırıyı gerçekleştirenler Temirtaş’ı kendi araçlarına bindirerek kaçırma girişiminde bulundular” dedi.

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, sosyal medya hesabından olayla ilgili yaptığı paylaşımında “Bursa İYİ Parti Meclis grup başkan vekili Mehmet Temurtaş gece saldırıya uğramış.Saldıranlar aynı saldırıya uğrayanlar aynı... Umarım yapanlar bir an önce bulunur ve hukuk önünde gerçekten hesap verirler. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA