İYİ Parti'nin 2023 Seçimlerindeki Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ağıralioğlu açıklamasında Cumhurbaşkanı seçimlerinde partisinin adayını duyurdu.

İYİ Parti'nin 2023 Seçimlerindeki Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

İYİ Parti'den açıklama.

İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Ağıralioğlu yaptığı açıklamada İYİ Parti'nin 2023 seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.  Halk Tv ekranlarında yayımlanan programa katılan Ağıralioğlu, son dönemlerde Cumhurbaşkanı adayları hakkında tartışmalar, çokça söylentiler olduğumu söyledi. Ağıralioğlu, bu tartışma ve söylentilere son noktayı koyarak İYİ Parti'nin 2023 seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. 

Ağıralioğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Algılar üzerinden değil, ilkeler üzerinden konuşulmalı. İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’dir.Aksini beyan etmediği sürece. Biz bu yarışta kim Cumhurbaşkanı olsun kavgasını değil, ilkelerin mücadelesini vereceğiz.

Türkiye’yi istişare, nezaket, parlamenter sistem yönetsin. Önce ilkelerde mutabık olunmalı. Öyle bir sistem kuralım ki keyfi uygulamalar ile kişisel hak ve hukuklar ihlal edilmesin."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA