Yok Artık Dedirten Olay: Uyuduğu Sırada Eşi ve Baldızı..

İstanbul 'da meydana gelen olay polis çevirmesinde ortaya çıktı. Olayın mağduru Yadigar Kepçe , hayret verici olayı anlattı.

Yok Artık Dedirten Olay: Uyuduğu Sırada Eşi ve Baldızı..

Böylesi kimsenin aklına gelmez..

İstanbul 'da meydana gelen olayda şoförlük yapan 50 yaşındaki Yadigar Kepçe 'nin başından öyle olaylar geçmiş ki..

Kepçe yaptığı açıklamada,  "2018 yılında polis uygulamasında durduruldum. Yanımda arkadaşım vardı. Ehliyet ruhsat istendi, ve deneme bonusu rdim. Polis sorgulama yaptı ve bana 'Allah Allah' dedi. 'Hayırdır' komiserim dediğimde sen körsün nasıl araç kullanıyorsun deyince ben de 'siz benle dalga mı geçiyorsunuz' dedim. Valla 'sen körsün' dedi. Daha sonra yanımdaki arkadaş direksiyona geçti. Ehliyetime de el konuldu. Büyük bir şok yaşamıştım. Olanlara bir anlam veremiyordum. Hemen eve geldim. Anahtarla içeri girdim. Kimse yoktu. Evde arama yaptım evrakları buldum. Gerçekten de görme engelli rapor hazırlanmıştı. Bunun üzerine Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulundum. Eşim bunla da kalmayıp, ilçe belediyeye gidiyor 'eşim kanser', büyükşehir belediyesine gidiyor 'eşim kör' diyerek yardım almış. Ayda bin 220 TL her ay para almış" ifadelerini kullandı..

GÖZÜNE ÇAMAŞIR SUYU DÖKMÜŞLER

Kepçe, yaptığı açıklamada, eşi ile baldızının sosyal hizmetlerden gelince durumu anlatabilmek için ise gözüne çamaşır suyu döktüğünü söyledi. Kepçe açıklamasında, "Ben 2017'nin Ekim ayında evde uyurken eşim ve baldızım gözlerime çamaşır suyu döktü. Oysa ki bunların bir amaçları varmış. Ehliyetim alınınca evde raporları bulunca anladım o günkü amaçlarını. 2013 yılında adıma aldıkları yüzde 90 raporun bir gün ortaya çıkacağını düşünerek, gözlerimi kör etmek için dökmüşler" ifadelerini kullandı.

GÖZLÜK TAKTIRMIŞ

Yadigar Kepçe açıklamasının devamında  "Yine 2017 yılıydı. Bir gün evde çocuğuma tokat attım. Şikayetçi oldular evden uzaklaştırma alınca Silivri'ye taşındım. Eşim ve baldızım bir gün eve geldiler. Aynı gün evimize 3 kişi geldi. Gelenler Sosyal hizmetlerdenmiş. Benim yine haberim yok. Eşim evde bulunan güneş gözlüğünü gözüme taktı. Görevliler bana, 'Yadigar bey tıraşı kendiniz mi oluyorsunuz' diye sordu. Ben cevap vermeden eşim berbere götürüyoruz. Orada tıraş ettiriyoruz' diye cevap verdiler. Bunların hepsini bana eşim ve baldızım yaptı" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA