Yarı Çıplak Halde Bulundu: Liseli Erkek Öğrenciye Cinsel İçerikli Video ve Mesajlar Göndererek...

Baba ile 2 yakını , 16 yaşındaki liseli erkek öğrenciye cinsel içerikli videolar ve mesajlar gönderdiği iddia edilen servis şoförünü dövdü.

Yarı Çıplak Halde Bulundu: Liseli Erkek Öğrenciye Cinsel İçerikli Video ve Mesajlar Göndererek...

Liseli erkek çocuğuna cinsel taciz iddiası ortalığı karıştırdı.

İstanbul 'dan son dakika haberl geldi. Edinilen bilgilere göre Beylikdüzü 'nde lise öğrencisine cinsel taciz iddiası ile çocuğun babası ve iki yakını servis şoförünü dövdü. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yeşilkent Mahallesi’ndeki Amasyalılar Caddesi üzerinde üç kişinin bir kişiyi dövdüğü ihbarını aldı. İhbar üzerine hemen harekete geçen polis ekipleri kısa sürede bölgeye intikal etti. 

Yeşilkent Mahallesi Çiftlik Yolu üzerinde meydana gelen olayda yarı çıplak bir kişinin İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa’ya ait araziye kaçtığını tespit edildi.

Polis ekipleri tarla içinde dayak yemiş ve yarı çıplak şekilde servis şoför Y.Y. isimli kişiyi yakaladı.

MESAJLAR VE VİDEOLAR

M.Ş.Y. isimli kişi, 16 yaşındaki oğlu Y.F.Y.’nin Beylikdüzü’ndeki bir lisede okuduğunu , servis şoförünün ona cinsel içerikli  videolar ve cinsel içerikli yazışmalar yaparak konuşmalar yaptığını  polis ekiplerine anlattı.

Bunun üzerine 16 yaşındaki çocuğun babası M.Ş.Y, servis şoförü Y.Y. ile Yeşilkent ’te bulunan Çiftlik yolu üzerinde görüşme yapmak üzere buluştuklarını yanında da iki yakını da bulunduğunu söyledi. Buraya gelen servis şoförü ile 3 kişi arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü.

GÖZALTINA ALINDILAR

Baba ile iki yakını ve servis şoförü Avcılar Firüzköy polis merkezi amirliğine götürüldü. ‘Çocuğun cinsel istismarı’ şüphelisi doktor kontrolüne götürülürken lise öğrencisinin ifadesine de başvurulacağı kaydedildi.

BANA TACİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER

Şüpheli Y. Y. isimli servis şoförünün yerini polis ekiplerine bildiren yakındaki şantiyenin sahibi Fuat Şentürk, olay anı ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

"İki kişinin birisini dövdüğünü gördüm. Bana taciz olduğunu söylediler. Bir an empati yaptım. Bizim de çoluk-çocuğumuz var. Bunlara en ağır cezanın verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Polisi aradım. Gelen ekiplere yerini tarif ettim, gidip aldılar. Böyle bir şey hepimizin başına gelebilir"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA