Ünlü Oyuncuyu Ormanlık Alana Kaçırıp Tecavüz Ettiler

Son dakika haberi: 25 yaşındaki genç oyuncuyu motosikletle kaçıran ve ormanlık alanda ona tecavüz eden kuryeye 22 yıl hapis cezası verildi.

Ünlü Oyuncuyu Ormanlık Alana Kaçırıp Tecavüz Ettiler

Genç oyuncuya ormanlık alanda tecavüz: Kurye 22 yıl hapse çarptırıldı.

Sabah Gazetesi 'nden Dilek Yaman, bugün kaleme aldığı yazısında genç isim A.T. isimli oyuncuya 25 Eylül tarihinde saldırı düzenlendiğini aktardı. Ünlü oyuncu, arkadaşları ile çorba içmek için Eyüpsultan'daki restorana gitti. Burada arkadaşları ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışan A.T. mekandan ayrılma kararı aldı ve taksi bulmak için sokakta ilerledi. Bu sırada motosikletli iki kişi onu gördü ve ona saldırıp kaçırdılar.

2 kişi, motosikletle genç oyuncu 25 yaşındaki A.T'yi Kemerburgaz'daki ormanlık alana götürdü ve ona burada saldırıp darp ederek tecavüz etti. Bir kamyoncunun önüne atlayan genç oyuncu bu şekilde tecavüzcülerin elinden kurtuldu ve polise giderek şikayetçi oldu. İhbar sonrası olay iel ilgili soruşturma başlatan ve soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, 21 yaşındaki Bayram Babakuiyyev isimli kuryeyi yakaladı ve ifadesini aldıktan sonra adliyeye sevk etti. Adliyeye sevk edilen bu kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

TECAVÜZCÜNÜN İFADESİ

21 yaşındaki tecavüzcü kurye ise oyuncunun kendi isteği ile motosiklete bindiğini iddia etti. Ancak Adli Tıp Kurumu yalanı ortaya çıkardı ve tecavüz ile darp izleri raporunu mahkemeye sundu. 

Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan kurye, 22 yıl hapse mahkum edildi.