Ünlü Oyuncu Saldırıya Uğradı 500 Bin TL'sini Çaldılar (Günnur Adıgüzel Kimdir , Hangi Film Dizilerde Oynadı?)

Son dakika haberi: Ünlü dizi oyuncusu Günnur Adıgüzel, önceki gün gasp edildi. Adıgüzel'i darp eden gaspçı, kadının bankadan çektiği 500 bin liraya yakın parayı gasp etti.

Ünlü Oyuncu Saldırıya Uğradı 500 Bin TL'sini Çaldılar (Günnur Adıgüzel Kimdir , Hangi Film Dizilerde Oynadı?)

Ünlü oyuncu 500 bin lirasını çaldırdı.

Önceki gün Fulya Mahallesi Ruhi Sarıalp sokağında meydana gelen olayda, bir prodüksiyon şirketinde çalışan ve dizilerde oyunculuk yapan Günnur Adıgüzel, bankadan 500 bin TL çekti. Bankadan parasını çeken Adıgüzel, daha sonra Ortaklar Caddesi'nde bulunan şirketine gitti. 

İşyerine gelen ve arabasının anahtarını alan Adıgüzel, bankanın bulunduğu sokakta park halinde bulunan otomobiline doğru gitti. Yanındaki paralarla yürümeye başlayan Adıgüzel, otomobile bineceği sırada kimliği bilinmeyen bir kişinin saldırısına uğradı. 

Otomobilin içinde Adıgüzel 'i darp eden saldırgan, daha sonra otomobil içinde bulunan 500 bin TL 'yi aldı ve olay yerinden yaya olarak kaçtı.

POLİSE GİTTİ

Büyük şok yaşayan Günnur Adıgüzel, hemen polisi aradı ve durumu bildirdi. Daha sonra kendi imkanları ile hastaneye giden Adıgüzel tedaviye alındı. Polis ekipleri ise Günnur Adıgüzel 'in gittiği hastaneye intikal etti ve ilk ifadesini aldı. 

İlk ifadesi sonrası polisler , gaspçının yakalanması için çalışma başlattı. 

KAMERALARA BAKILDI

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, gaspçıyı yakalamak için bölgede araştırmalara başladı ve güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. 

GÜNNUR ADIGÜZEL KİMDİR , HANGİ FİLM DİZİLERDE OYNADI?

35 yaşında olan başarılı oyuncu  Günnur Adıgüzel, Arka Sokaklar, Seddülbahir 32 Saat ,Galip Derviş(56), Lale Devri, Alev Alev, Alemin Kralı, Ustura Kemal  dizilerinde rol aldı.

Öte yandna Adıgüzel, tüyatro oyunculuğu da yapıyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA